Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:16, 26. 5. 2012.

| Društvo

Odražan sajam virtuelnih preduzeća

Autor:Jelena CvetkovićIzvor:Južne vesti
virtuelni sajam

Sajam virtuelnih preduzeća i osiguravajućih društva održan je u Nišu na Trgu kralja Milana.

Učenici Pravno-poslovne škole su ovom prilikom na štandovima predstavili svoja preduzeća i ponudili posetiocima sajma svoje proizvode i usluge.

- Kad dođete na sajam prvo se prijavite na štandu banke gde vam otvaramo virtuelni bankovni račun i prebacujemo vam određena sredstava kojim nadalje možete plaćati na štandovima. Ako ste ciljano došli, odnosno ako tačno znate šta vas zanima, možete doći kod nas na info štand za više informacija - objasnili su nam učenici na info štandu.

 

U virtuelnoj banci vas dočekuju učenici srednje Ekonomske škole iz Niša, koji su gosti na ovom sajmu, a koji su i ranije imali prilike da sarađuju sa vršnjacima iz Pravno-poslovne škole.

- Baš su lepo ovo organizovali, ranije smo bili u Domu Vojske ili u Čairu, ali ovako na otvorenom je pun pogodak - rekli su nam "bankari".

 

Sajam virtuelnih preduzeća organizovan je povodom dana otvorenih vrata kako bi škola predstavila neke od zanimljivijih i popularnijih smerova budućim srednjoškolcima.

Smerovi Poslovni administrator i Službenik u osiguranju u ovoj školi organizovani su na drugačiji način negoli ostali smerovi ove ili drugih škola.

- Oduševljni smo različitim načinima koje su učenici osmislili za predstavljanje na štandovima. Drago nam je da ih je vreme poslužilo. A od svega je najbolje što su se maturanti prilično angažovali. Nismo to od njih očekivali s obzirom na to da je kraj godine, da se spremaju za maturu i fakultete - rekla je profesorka Gordana Novković.

Jedna grupa učenika tokom održavana sajma, organizovala je sa profesorom likovnog i malu klikovnu koloniju.

- Ovo je super. Lepo je što sve ono što učinimo u školi imamo priliku da u ovakvim situacijama pokažemo ono što znamo. Zato nam je i naša škola zanimljivija od ostalih, a sigurno će nam i na fakultetu biti lakše jer već imamo neko praktično iskustvo – rekao je jedan od učenika na štandu.

Ovom prilikom organizovana je i pokazna vežba učenika sa smera Tehničar zaštite od požara. Mladi vatrogaci prikazali su vežbu postavljanja opreme i demonstrirali brzinu i načinu rada. Takođe, ova grupa vatrogasaca učestvovaće i na gradskom takmičenju koje će biti održano 2. juna.

Sajam virtualnih preduzeća u Nišu

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: