Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:22, 22. 8. 2010.

| Društvo

Ogradio trafo stanicu

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti

Mustafa Šabanović iz Leskovca, bez odobrenja Elektrodistribucije, odnosno samovoljno, ogradio je trafostanicu koja se nalazi na uglu ulica Borivoja Kostića i Đermanovićeve, saznali smo u ovom preduzeću.

U Elektrodistribuciji, koja je podnela prijavu protiv Mustafe Šabanovića nadležnim inspekcijskim organima, preciziraju, pozivajući se na zakon, da niko nema prava da ograđuje trafostanicu.

Šabanović je još pre godinu dana započeo gradnju ograde oko trafostanice, ali je posle prijave Elektrodistibucije, po nalogu inspekcije, stopirano izvodjenje radova.

Miroljub Jovanović, šef službe za tehničke poslove leskovačke Elektrodistibucije, kaže da je Šabanović, posle kraćeg prekida, nastavio da postavlja ogradu iako nije imao odobrenje. Sada je trafostanica kompletno ograđena, kaže Jovanović, i električarima je onemogućen pristup objektu.

U blizini Doma kulture Roma, gde se nalazi trafostanica, prema rečima Šabanovićevih komšija, čitav prostor predstavljao je potencijalnu opasnost po ljudsko zdravlje, jer se stlano nalazila gomila smeća i širio nesnosni smrad.

- Ja sam se odlučio da ovaj deo grada ulepšam, odnosno ogradim, da ga pretvorim u vrt kako bi svima bilo prijatno – kaže Šabanović, pokazujući zaista lepo uređen, ali i ograđen prostor oko same trafostanice.

- Meni i mojoj porodici nisu bile potrebe dve-tri kapije. Jednu kapiju sam specijalno napravio za Elektrodistribuciju i ključeve mogu da im dam kada god budu poželeli da rade, odnosno intervenišu u trafostanici – kaže Mustafa Šabanović.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: