Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:59, 7. 10. 2023.

| Društvo

Ograđen i deo Bulevara Zorana Đinđića u Nišu

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
JLM_0786
I Bulevar Zorana Đinđića "u zatvoru" zbog bezbednosti pešaka; foto: Jelena Mišić

Ograđenim niškim bulevarima pridružio se i Bulevar dr Zorana Đinđića, kako su i planirali iz Parking servisa i pripremali teren za to pre mesec dana, a zasad je ograda postavljena u delu od Instituta za javno zdravlje do raskrsnice sa Zetskom ulicom.

JLM_0776 I Bulevar Zorana Đinđića "u zatvoru" zbog bezbednosti pešaka; foto: Jelena Mišić Ne prestaje "ograđivanje" bulevara u Nišu zaštitnim, ili kako su ih iz Parking servisa opisali - "dekorativnim" ogradama.

Završeno je postavljanje ograde i zelenila uz njih u delu Bulevara Zorana Đinđića, za koju se pripremao teren pre mesec dana. Izgleda kao da će ograde biti postavljene i ka Voždovoj ulici, ali za sada nije poznato koliko će ovaj deo Niša biti "zaštićen". JLM_0816 I Bulevar Zorana Đinđića "u zatvoru" zbog bezbednosti pešaka; foto: Jelena Mišić

Podsetimo, ograde na niškim Bulevarima od početka su podelile građane - deo njih smatra da će pešaci tako biti bezbedniji, jer neće moći da pretrčavaju ulice, dok drugi komentarišu da je time Niš kao u "zatvoru" i da to ruži grad. Do sada su postavljene na više lokacija na Bulevaru Nemanjića i Vizantijskom bulevaru, a građane to košta oko 450.000 evra.

JLM_0790 I Bulevar Zorana Đinđića "u zatvoru" zbog bezbednosti pešaka; foto: Jelena Mišić

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • stanio

    01:28 // 10. 10. 2023.

    ne brinite ljudi zbog ograde moci cemo da prolazimo kroz nju bez problema ako ostane ova vlast i nastave s poskupljenjem hrane. sve su oni smislili...

  • Var tehnolog

    19:36 // 9. 10. 2023.

    Kad se naredi niskoj udvorickoj vlasti iz Beograda, ako treba,sijalice,kao u Niskoj banji ima da gore danju a nocu se gase ! Zna se ko je uvalio gomilu gvozdja Nisu .

  • Mirko Mirković

    08:43 // 9. 10. 2023.

    Debilna odluka koju sam kada su je najavili kritikovao na mrežama, dok su botovi i glupaci tvrdili kako je ovo mnogo pametno rešenje. Umesto da skloni pse lutalice sa ulica, naša nenadležna Gradonačelnica ograničava ljudima slobodu kretanja. Stvaraju se gužve kod kružnih tokova gde su uglavnom pešački prelazi. Ograde smanjuju preglednost što će ugroziti pešake. Katastrofa u najavi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: