Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:23, 12. 6. 2019.

Ogromni dugovi leskovačkog Doma zdravlja i Apoteke, od države traže novac

dom zdravlja Leskovac Dugovi skoro milijardu dinara, foto: B. Antić

Dugovanja leskovačkog Doma zdravlja i Apoteke iznose oko milijardu dinara. Komisija je utvrdila da je u obe ustanove nastala trajnija nesposobnost plaćanja, te je zahtev za novac za isplatu dugova poslat Vladi. Koji scenario zaposleni i korisnici mogu očekivati zasad se ne zna, jer u Ministarstvu zdravlja ne odgovaraju na pitanja novinara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Djak

    22:08 // 12. 6. 2019.

    To ce sve da resi svemoguci Mesko i Bozic koji je isao u Vranje da pomaze posrnulom domu zdravlja iz Vranja, a sad gle cuda nevalja i kod njega, kako je moguce da se knjige vode na pogresan nacin i da se napravi toliki manjak i da li ce ikada neko odgovarati za takve gluposti, a sve se svodi na flagrantno krsenje zakona i ne sprovodjenje istog zbog ne znanja, bahatosti i ko zna sve cega.

  • Zakonobranioc

    21:54 // 13. 6. 2019.

    U oba slucaja i plus bolnica su tipican primer o konstantnom krsenju zakona i ne postovanja istog, a to je zato sto nema nikakve odgovornosti, osnov uspesnog funkcionisanja drustva je postovanje zakona i odgovornost.

  • Lele

    19:42 // 31. 1. 2022.

    Radili, trpeli, patili a plate nema nigde....vreme prodje egzistencija za normalni zivot propade. Udarilo kuku na lele...ovo je srbija i tat i mam isto ranijih godina ostali bez isplate vecih broj plata, sada i meni duguju ne iplacene plate, sutra ce i moje dete raditi i plate nece biti isplacene....pitam ministra sta ce biti sa ne iplacenim platama...hoce li bar imati pravo da se naslede

  • Pera

    22:29 // 12. 6. 2019.

    Davno je bilo, vise od 15 godina kad su se leskovacki politicari borili da se od republike preuzme dom zdravlja. To se onda tumacilo - u podeli plena jedan direktor vise. Znali smo da takve ustanove nije lako finansijski ispratiti, ali direktor... Postade i to gubitas, zovi republiku da ga stavlja na noge. Gde je tu razum. Skoro ko Hotel Beograd. Nije bio dobro organizovan, ali sad bre ne radi ic!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: