Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:50, 2. 8. 2023.

| Društvo

Oko Gradskog polja u Nišu od oluje nema osvetljenja

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
Mrak oko Gradskog polja; foto: JV
Mrak oko Gradskog polja, nedelju dana pred Nišvil; foto: JV

Nedelju dana pred početak niškog džez festivala Nišvil, deo iza Tvrđave gde se održava je u mraku, a stanovnici javljaju da ulično osvetljenje ne radi od poslednje oluje koja je bila pre dve nedelje. Prijavljuju i kvarove na drugim lokacijama Parking servisu koje je nadležno za popravke, ali kažu da su dobijali odgovore "znamo, nema ceo Niš", a novinari očekuju odgovore kada će problemi biti rešeni.

Mrak oko Gradskog polja1; foto: JV Mrak oko Gradskog polja, nedelju dana pred Nišvil; foto: JV Ulično svetlo oko Gradskog polja u Nišu, na potezu od izlaza iz Tvrđave, gde za nedelju dana počinje Nišvil, kao i ispred i iza Mašinskog fakulteta, ne radi već dve nedelje. Građani kažu da je "mrkli mrak" i da su u strahu da prolaze tuda i dođu do svojih stanova.

Osvetljava nas mesečina i automobili koji prolaze, ja sam u strahu da sam idem do kuće i tako već dve nedelje - piše građanka.

Mrak oko Gradskog polja2; foto: JV Mrak oko Gradskog polja, nedelju dana pred Nišvil; foto: JV Preko aplikacije "Prijavi problem" pišu da je u mraku i Apelovac i Avalska ulica u Nišu.

Prijavili smo da nema uličnog osvetljenja, ali iz Parking servisa su rekli: 'Znamo, nema ceo Niš' - pišu građani.

I u Dragoljuba Stankovića Turijanca i okolnim ulicama javna rasveta ne radi, pišu građani, a sve probleme prijavljivali su posle oluje koja je pogodila i Niš 20. jula.

Novinari su sve prijavljene probleme prosledili Parking servisu i pitali koliko oni prijava imaju i gde sve ulično svetlo ne radi, kao i kada očekuju popravke, ali odgovore još čekamo.

Mrak oko Gradskog polja3; foto: JV Mrak oko Gradskog polja, nedelju dana pred Nišvil; foto: JV

Ovaj tekst je nastao zahvaljujući građanima koji su preko naše stranice Prijavi problem prijavili probleme u svom gradu. Pozivamo vas da i vi budete aktivni građani i prijavite probleme koje primetite.

Problem je moguće prijaviti i preko naših Android i iOS aplikacija.

Video uputstvo za prijavljivanje problema iz aplikacija za mobilne telefone se nalazi ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Alo

    15:42 // 2. 8. 2023.

    Trećina grada nema osvetljenje kao da smo u ratu!

    • Auttrikter

      18:42 // 2. 8. 2023.

      Gradjanka, grad ???? Ma,ajte molim Vas, bilo nekad ! Kukaju na one,za koje su glasali, a ovi kazu,kad budu novi izbori, opet glasate za nas, u mraku ili ne ! Prijatno !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: