Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:30, 28. 12. 2018.

| Društvo

Okolina Oblačinskog jezera u lošem stanju

Autor:V. M. Izvor:Južne vesti
Oblačinsko jezero
Građani kažu da je sve manje posetilaca jer Opština ne vodi računa o jezeru; Foto: čitalac

Nedovršeni radovi, naprsle daske, oštećen mobilijar, kablovi koji vise na nepropisnoj visini, slike su okoline Oblačinskog jezera. Zbog svega navedenog negodovao je stanovnik Merošine, ukazujući na katastrofalno stanje nekada veoma posećenog jezera.

Čitalac je kazao da se sfere važne za život građana zaboravljaju u ovoj Opštini, te da je zbog toga prirodna lepota koju imaju - Oblačinsko jezero u veoma lošem okruženju. Smatra da je to delom uzrokovalo i manje posetilaca. Oblačinsko-kabl-čitalac Foto: Čitalac

Vidi se staza za pešake koja se našla na putu u toku radova i tako stoji već par meseci. Kabl za struju koji je na visini od samo metar i po, trule i naprasle grede i daske na onom doku koji se nalazi u vodi gde bi neko mogao biti povređen, smeća na sve strane, brana na jezeru zarasla u travu i korov, zelene površine nisu košene ko zna koliko, šiblje i trnje na sve strane, stanje sportskih terena katastrofalno - opisuje čitalac.

Inače, novinarka je Opštini Merošina pre skoro mesec dana uputila pitanja mejlom o tome šta je urađeno, a šta je planirano da se uloži iz budžeta u sređivanje jezera. Ipak, ni posle pokušaja novinarke da telefonom dobije predsednika Opštine, odgovora nema.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Stojko

    14:55 // 29. 12. 2018.

    Stranačke prilike u Opštini generišu mnogo toga lošeg. Istina, nema se mnogo para, ali uz ozbiljniji, kvalitetniji, angažovaniji pristup, uz inventivniju saradnju sa Beogradom, mogu se postići zavidni rezultati. Ovako, čamotinja.

  • Sasa

    16:40 // 28. 12. 2018.

    Bas sada, upravo dok pisem, je motel pun opstinara, jede se, pije se, slavi se od narodnih para teska propast opstine i propast naroda.

  • dr Socrates

    14:35 // 28. 12. 2018.

    Bitno je da zarad opštinskih funkcionera motel na jezeru funkcioniše? Stomačine na budžetu se hrane tu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: