Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:25, 18. 11. 2021.

| Društvo

Onlajn radionica o anksioznosti, strahovima i napadima panike

Autor:M. M. K.Izvor:Južne vesti
EU info kutak
Radionica o mentalnom zdravlju; foto: FB EU info point Niš

Još jedna od radionica koju niški EU info kutak organizuje u cilju očuvanja mentalnog zdravlja biće posvećena savladavanju patoloških strahova i anksioznosti uz pomoć kognitivno-bihejvioralne terapije. Učešće je besplatno i organizovano preko Zoom platforme, a svi zainteresovani mogu da se prijave do 24. novembra u 10 sati.

radionica Prijava do 24. novembra; Foto: EU info kutakKako se izboriti sa napadima panike, kada je strah normalan, a kada počinje da remeti svakodnevno funkcionisanje, neke su od tema o kojima će psihoterapeut Milenom Mitić Anđelković razgovarati sa građanima na radionici EU info kutka.

Strah kao naš “saveznik” motiviše nas da se odbranimo od realne opasnosti i preživimo, bolje spremimo za neke buduće situacije i postignemo više. Kada preterano strepimo zbog nejasne i nepoznate opasnosti u budućnosti strah prestaje da bude naš “saveznik” i postaje “lopov” koji nas pustoši i postavlja ograničenje u našem ličnom, porodičnom, socijalnom ili profesionalnom aspektu života – navode u pozivu.

Radionica će biti organizovana preko Zoom platforme 24. novembra od 17 sati, a zainteresovani mogu da se prijave na ovom linku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: