Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:00, 7. 5. 2022.

Opet “Zavrni rukave” u nedelju na jugu, čiste se jezera i reka

bovan U nedelju akcija; ilustracija,foto: J. C.

Udruženje “Eko straža” u nedelju, 8. maja, od 10 sati, organizuje nove akcije čišćenja širom Srbije, a na spisku lokacija su i tri na jugu - ušće Kutinske reke u Nišu, Aleksandrovačko jezero u Vranju i Bovansko jezero u Aleksincu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nislija

    23:28 // 7. 5. 2022.

    Gubljenje vremena. Bice cisto par dana i to je to. Kada krene komunalna da kaznjava i uvodi komunalni red, onda mogu da pocistim i da ostane cisto

    • jeste i nije

      07:04 // 8. 5. 2022.

      dobro je da se ukloni otpad koji nišlije bahato ostavljaju za sobom uz neodgovorni komentar da će im ruka otpasti ako ga ponesu do najbližeg kontenera.
      Naš problem jeste komunalna policija koja vozi automobile, umesto bicikle. Da na biciklu provode radno vreme i imaju visoku normu ispisanih kazni za pseći i konjski izmet, opuške, flaše i ostalu amabalažu, Niš bi ličio na grad, a ne na smetlište.

  • Dimitrije

    23:58 // 7. 5. 2022.

    Da li moze da se uvede redovno čišćenje reka i jezera(a i košenje i uređivanje gradskog zelenila) od strane redovnih korisnika socijalne pomoć?
    Da ne bude da baš ništa ne rade, a mnogi od kolevke pa do groba imaju primanja bez i da se trude da ikad pronađu posao.

  • Pera

    14:21 // 8. 5. 2022.

    Prvo treba kazniti komunalnu miliciju, saobraćajnu policiju, gradske parazite na državni kazan što ne rade svoj posao a primaju platu. Kada budu oni na svojim radnim mestima i ne okreću glavu da ne bi videli prekršaj, tada neće biti ni đubreta po gradu i jezerima!

  • Smuk II

    14:41 // 8. 5. 2022.

    Maaaa... možemo da pišemo i da se dopisujemo kol'ko nam duša ište.Kada nema kulture življenja - sve je besplatno al' džabe!Možemo da zaZvrnemo i rukave i nogave-isto nam se 'vata!Srbija je nenadoknadivo zagadjena-prvo ljudima koji su izgubili svaki smisao za svoje dobro ... Bor, Majdanpek, Jadar, Kostolac , Lazarevac , sve reke ... Preostale su samo vukojebine - St. planina,živo pile nema, Suva..

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: