Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:12, 23. 8. 2011.

| Društvo

Opet pala grana u Tvrđavi

Autor:Jelena CvetkovićIzvor:Južne vesti
pala grana

NIŠ - Još jedna grana odlomila se sinoć oko 21:40h, sa većeg stabla na ulazu u Tvrđavu, u blizini Letnje pozornice. I pored velikog broja prolaznika povređenih nije bilo, ali je oštećen automobil koji je bio parkiran ispod drveta.

Ovo je drugi put u poslednjih nedelju dana da se u neposrednoj blizini ulaza u Tvrđavu odlomila grana sa jednog od stabala.

Na Letnjoj pozornici u toku su Filmski susreti, a u neposrednoj blizini je i bazar unikatnog nakita  „Merak“, sa  oko trideset štandova. Na sreću, većina posetilaca već je pratila film u vreme pada grane pa niko nije povređen.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Adrijana Milovanovic

    18:08 // 25. 8. 2011.

    Gospodine "b" ukoliko niste razumeli moju konstataciju da vam uprostim malo... naime smatram da posledice za nemio dogadjaj treba da snosi iskljucivo grad, ne vezano na koga ili na sta je grana pala... cinjenica je da je jednostavno pala!! a sto se tice parkiranja u tvrdjavi iz pouzdanih izvora znam da je vlasnik automobila imao prednost u parkiranju, i dopustenje od policije...

    • Meda

      08:14 // 26. 8. 2011.

      Iako nije pravda, na zalost, JKP zaduzeno za odrzavanje Tvrdjave ima deo svoje odgovornosti jer, umesto auta, mogao je tu da bude Zika iz Dudulajce i da pusti dusu.
      Kad nas okupira Evropska Zajednica, postojace tabla na kojoj ce pisati da je u Tvrdjavu "ulaz na soptvenu odgovornost"

  • Adrijana Mitic

    11:50 // 24. 8. 2011.

    mislim da je za ceo dogadjaj kriv iskljuivo GRAD! a sto se tice automobila, volela bih da vidim kako bi osobe koje kazu: "ako pala na auto", reagovale da je isti bio njihov... sigurna sam da bi vecina cak podigla tuzbu protiv grada... i jos nesto, u tvrdjavi su filmski susreti, a auto pripada organizatoru, tako da osobe koje su zaduzene za festival imaju prednost parkiranja u tvrdjavi...

    • b

      16:54 // 24. 8. 2011.

      Gospođo znate li vi o čemu pričate. Kakva crna prednost parkiranja u tvrđavi. Treba da se tuži, ali ne grad već uzorni građanin koji je parkirao kola, ko god on bio, organizator ili moj tata.

  • Moca

    06:01 // 24. 8. 2011.

    Mesecima sam ih zvao da poseku potpuno trulo drvo u dvoristu gimnazije Svetozar Markovic. Ispod njeg su postavljene ljuljaske za decu i sva sreca sto se nista nije desilo. Pitanje za direktora. Dali partijski lezilebovici imaju elementarna znanja o sadnji drveca? Kod upravne zgrade Angroprometa se osusila druga garnitura cetinara koju su ovi strucnjaci zasadili ove godine. Bruka kako trose nase pare a o svom poslu izgleda nemaju pojma.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: