Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:40, 15. 1. 2019.

Opet probijen rok za Koridor 10 ka Makedoniji - još posla oko kosina

Izgradnja kasni zbog više faktora Auto-put još u izgradnji; foto: MGSI

Uprkos uveravanjima da će građani Srbije 2019. godinu dočekati sa završenim auto-putem i da će do Makedonije voziti novom deonicom, i najnoviji rok za završetak ovog kraka Koridora 10 je probijen. Da li je obrušavanje potporne konstrukcije na brdu kroz Grdeličku klisuru ipak usporilo radove iz Ministarstva građevinarstva nisu precizirali, ali kažu da se trenutno obezbeđuju i ova i druge kosine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan,Niš

    19:42 // 15. 1. 2019.

    lažovi bre,znalo se odmah da ni jedna deonica neće biti završena do kraja 2018.A ovaj krak do Bugarske neće biti završen ni u 2019. godini!

  • Drakce

    22:47 // 15. 1. 2019.

    Oprema za tunele, je porucena tek novembra, stize maja, dok se to sve ugradi, neocekujte, auto put pre juna. ako ne bude urusavanja kosina, mozda avgusta i prodjemo tim putem na more. Mozda...

  • SP

    01:40 // 16. 1. 2019.

    Juzni krak ce biti zavrsen kompletno u martu, istocni krak sve sem bancarevo-crvena reka u junu, dok ce taj poslednji deo biti gotov u oktobru/novembru. Problem je u tome sto sam ovu godinu kao godinu zavrsetka pominjao u komentarima jos pre 4 godine, a znali su sigurno i politicari ali su nas svesno obmanjivali. Zasto? Koja je poenta?

  • nele

    07:10 // 16. 1. 2019.

    U to je verovao samo ko tim putem nije prosao.Bice otvoren bar jos dva puta.Prvi put kada budu bili izbori.Pa ko je lud da to tek tako uradi,bez promo

  • drax

    07:17 // 16. 1. 2019.

    Lazovi

  • Dr Miggyy

    10:13 // 16. 1. 2019.

    РОК ЗАВРШЕТКА АУТОПУТА ПРЕ РОКА?

    Аутопут на "Коридору 10" требало бити завршен пре десет година, а министаркапричала да ће бити завршен о року, а сада ћути као заливена блатом са обрушеног брда у Грделици. Да, о њеном дементном року. “Бравар“ је брже завршио аутопут “Братство - јединство” рађен лопатом, крампом и дрвеним колицaма и искључиво домаћом радном снагом и домаћим извођачима-акцијашима.

  • Milisav

    16:40 // 16. 1. 2019.

    Da li danas - sutra, kupovinom kartice ,konkretno za tu, "spornu" deonicu, vozač, saputnici i auto bivaju osigurani, u slučaju, nedaj Bože, da dođe, do neke havarije uzrokovane loše izvedenim radovima ?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: