Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:06, 21. 7. 2015.

Opet sporan medijski konkurs u Nišu

TV ekran Put ka cenzuri? Foto: Flickr/Sibe Kokke

I nakon usvajanja novog Zakona o informisanju gradske vlasti Niša su novac namenjen javnom informisanju podelile na diskutabilan način. Dve trećine novca dobili "Belami" i Narodne novine, mediji u vlasništvu jedne porodice.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Aleksandra

    10:39 // 21. 7. 2015.

    Dok na radnici NTV-a, čiji je OSNIVAČ GRAD, neprimaju plate, jer nema novca, grad puni džepove Vitku! Sramota, a najgore je što to zna ceo grad i svi ćute!

    • Belami

      13:00 // 21. 7. 2015.

      i objektivno informisanje su dve različite stvari, pa bi bilo intersantno da saznamo čime se rukovodila Komisija prilikom dodele sredstava? Uporedimo sajtove NTVa, Zone i Belamija, JV i Narodnih i neka Komisija pojasni zašto jednoj porodici ide značajno više od pola budžeta za medije, pa neka pokušaju da nas ubede da ne poistanemo sumnjičavi i ne zapitamo se koliko su članovi komisije profitirali.

  • Laza Paču

    11:14 // 21. 7. 2015.

    Čitav smisao dolaska Sinova Nećaka Snajki na vlast se svodi na:
    "Hoću da postanem kalif umesto kalifa"
    Ko je čitao strip Iznogud, shvatiće.
    Marš bre u...opoziciju!
    Vanparlamentarnu.

  • Милосав

    12:56 // 21. 7. 2015.

    Да ли средства добијена за "пројекат" имају неке везе са продајом нишке телевизије? Баш ме интересује ко је изразио жељу да купи НТВ.

  • xyz

    10:56 // 21. 7. 2015.

    Koji crni belami..Ustvari, odem na belami kad me interesuje koja je temperatura u gradu..

  • Kalča

    12:26 // 21. 7. 2015.

    Bre, Nišlije, samo laprdamo po društvenim mrežama i mislimo da smo "hrabri". Zna se kako se zaustavlja pljačka narodnih para. Podvili smo repove i mislimo da je dovoljno da, kao u onom vicu, "hrabro" pi*nemo u gaće kad naiđe neki političarski ološ. Kukavice su za jahanje i mužu.

  • goran

    17:38 // 21. 7. 2015.

    Od nasih para ce Vitko da kupi Nisku Tv. SRAMOTA. Svi na ulice

  • Пантелејац

    17:54 // 21. 7. 2015.

    TV BELLEAMIE: ''На протесту испред топлане скупило се неколико 100 грађана'', NTV: ''Данас је испред топлане одржан протест неколико хиљада грађана'' - па сад ви видите ко и зашто добија новац од Града Ниша.

  • LAF

    13:04 // 21. 7. 2015.

    će se obratiti Agenciji za borbu protiv korupcije koja je sebi dozvolila da izda gomilu saglasnosti političarima da sede u duplim foteljama, u prevodu, tražiće pomoć od nekog čiji rad Komisija kopira. Zašto se ne obrate tužilaštvu, inspektorima privrednog kriminala, DRI?

  • Jovan

    17:58 // 21. 7. 2015.

    Vitko, Zona i Kopernikus = Vučić!!!!! Navedeni mediji su totalni promašaj za građane Niša i ovj region. Uostalom, njihova funkcija je da sve pasiviziraju i obesmisle!!!!!! Utoliko snose veliku odgovornost (iz ugla informisanja) što sve propada na ovom podneblju!!!!!!

  • goce

    13:41 // 21. 7. 2015.

    Pa valjda se približavaju lokALNI izbori.

  • shaft

    15:44 // 21. 7. 2015.

    Mogu da rade sta hoce,nikakav otpor ne postoji.LAF ima dobre namere,ali njihove inicijative nailaze na podsmeh lokalnih mocnika.Ako ste podrzavali protest protiv Toplane,sada trazite od istog udruzenja podrsku zbog ovakvih mahinacija!Sem Mike TAMBURE i Dusice Dejic,ostali sadrzaj je 0.

  • bata

    19:53 // 21. 7. 2015.

    kolko je to piva?

  • alkibijad

    00:17 // 22. 7. 2015.

    Bio je čini mi se neki zakon koji je onemogućavao preklapanje vlasništva elektronskih i štampanih medija na istoj teritoriji. Zato je "Narodne" kupio Vitkov brat Radomirovič Dr Tomislav.U impresumu Narodnih već duže vreme umesto Tome kao direktor (ali i glavni urednik) slovi, kao i za RTV Belle Amie - "gorostas misli i ličnost bliska (svakom) imperatoru - Vitko! "Sposoban mladić, u sve se razume!

  • Dragoljub J.

    00:15 // 22. 7. 2015.

    "Ako želiš da se neki posao ne završi, samo osnuj komisiju", Nikola Pašić

  • alkibijad 2

    00:32 // 22. 7. 2015.

    Javna je tajna da je Nišvil za Vitka "manifestacija non grata". Iskidao sam se od smeha kada sam u tekstu Narodnih o predstavljanju Niša na sajtu Ministarstva lokalne samouprave - više puta pročitao "... i najposećenija manifestacija u gradu". Šta će jadni novinar - kad je Nišvil baš "na vrhu" predstavljanja Niša. Ali, u kući obešenog uže se ne pominje! Možda "trakasti predmet od vlakna konoplje"?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: