Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:49, 11. 4. 2016.

Opozicija: Izveštaj DRI pokazuje da su činjena krivična dela

490x370-skupstina Opozicija iznosila detalje izveštaja, vlast "napdala" izveštajem iz 2010. godine; foto: JV

Sednica niške Skupštine o izveštaju državnih revizora bila je žučna i sa kratkom pauzom kako bi se smirile strasti. Dok opozicioni odbornici nabrajaju učinjene prekršaje i pozivaju na odgovornost, gradonačelnik Niša Zoran Perišić kaže da nema kršenja zakona.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • fema

    15:13 // 11. 4. 2016.

    To smo znali,i bez zasedanja skupstine

  • Max Vespertine

    15:57 // 11. 4. 2016.

    A da ih mi izglasamo opet, da im damo sansu da promene zakon da od sada politicari mogu da kradu bez zakonskih posledica, a kao posebno ustavno pravo politicarima da se uvede da mogu da nam upadnu u kucu i pokupe sta im treba.

  • Jelena

    16:44 // 11. 4. 2016.

    Šta reći?!
    Ispade mi smo budale!!
    Obećanje ludom radovanje.
    Nego pamet u glavu 24.da nam se ne ponove.

  • shaft

    18:08 // 11. 4. 2016.

    Ekonomski strucnjaci iz DRI ne znaju nista,oni nemaju zvanja menadzera strukovnih studija i kalemarske diplome sa vecernjih ubrzanih "fakulteta". Pravi strucnjaci su Drvar,Guska,Bojzi,Hiljadarka...

  • bora

    20:43 // 11. 4. 2016.

    Nasliste nislije da sisate kako stignete a padaju vam plafoni u KC,nijedan semafor niste postavili a kamo li nesto uradili za ovaj grad.Zbogvase,,racunovodstvene,,greske prosvetari ne primaju jubilarnu nagradu niti novac za prevoz,naplacivali sirotinji vrtic po 1200d vise u prethodne tri godine,niko ne moze davam udje u trag koliko ste SNSovaca zaposlili.More nislije olovke u ruke i pamet u glavu.

  • Mali Hijavata

    23:24 // 11. 4. 2016.

    Iskreno, ubedio sam sebe da pročitam svih sedamdeset i sedam stranica odgovora nadležnih uprava, službi i drugih javnih preduzeća i ostalih pod kapom Grada prozvanih u izveštaju DRI. Jedino što normalan čovek sebe može da zapita nakon pročitanih odgovora da su razumeli primedbe DRI jeste: Da li su ljudi na odgovornim mestima u gradu kompetentni za svoj posao i za šta oni uopšte primaju platu ?

    • Oliver D.

      21:41 // 12. 4. 2016.

      Tacno tako.I ne samo to, polovinu primedbi nisu ni otklonili.Zasto nisu ukinuta, promenjena mesta pomocnika nacelnika i jos neka, zasto nisu sistematizacije usaglasene sa primedbama, zasto ih vece ne usvaja?Sve se moze proveriti na sajtu Grada, koje su odluke doneli odnosno NISU.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: