Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:39, 29. 9. 2021.

Oprema za Stonoteniski dom u SC "Čair" preko porodične firme direktorke, ona kaže donacija Saveza

stonoteniski dom Aranđelovićeva kaže da firma "Sport 018" ne sarađuje sa SC "Čair"foto: JV/T. Todorović

Nešto više od mesec dana prošlo je od renoviranja i opremanja Stonoteniskog doma u Nišu, a iz odbora Dveri u tom gradu pitaju nadležne da li je dobavljač sprortske opreme firma "Sport 018", koja je do skora bila u vlasništvu v.d. direktorke SC "Čair" Branke Aranđelović, a sada je na ime njenog supruga Dragana Đorđevića. Da oprema nije kupljena, već donirana, odgovara Aranđelovićeva na pitanja Južnih vesti, a kao donatora navodi Sportski savez Niša.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mare

    17:06 // 29. 9. 2021.

    Čestitke Južnim vestima na iznetim detaljima koje su se izdešavale oko "renoviranja" Stonoteniskog doma. Informacija da je direktorka kupila stolove od svoje firme je tačna. Tender, koji i ne postoji je unapred namešten da bi kupila "opremu" od same sebe po duplo većim cenama nego što zaista košta. Dom je opremljen najlošijim stolovima, a plaćeni su papreno.

    • Razbibriga

      22:12 // 29. 9. 2021.

      Kako god, imam utisak ,da ce na kraju Djilas biti kriv !

  • brka brkić

    18:35 // 29. 9. 2021.

    Simptomatično, s obzirom da je suprug dotične direktorke vlasnik privatnog stonoteniskog kluba...

  • Zeleznicarcic

    19:10 // 29. 9. 2021.

    Aj da malo kraduckate pa da vam covek progleda kroz prste, al vi ga preteraste

  • Karatista

    19:12 // 29. 9. 2021.

    Kad moze gradonacelnica da ucini muzu i zetu, pa moze malo i direktorka da potpomogne svoga muza. I on je njoj pomagao, pa kako je postala direktorka???

  • Лоповчина

    19:28 // 29. 9. 2021.

    Где су столови који су раније били у Стонотенискм дому? Да није можда муж директорке продао те столове а онда и граду продао нове по дупло већој цени? Каква крађа, све чисто

  • Mita Trta

    19:40 // 29. 9. 2021.

    Gde je sad policija, inspektori, agencija za borbu protiv privrednog kriminala? Lepo sve da se ispita pa u bajbukanu. Najgori su ovi bahati, polupismeni, bez imalo stida i obraza

  • Realni covek

    21:30 // 29. 9. 2021.

    Ono sto je simptomaticno je to da "J.vesti" ad hoc,konstantno,vec dugo vremena, iznose, bez ikakvih konsekvenci, neproverene informacije. Umesto da vest bude npr " Dveri tvrde ovo...v.d. direktora tvrdi ono itd", novinar pise da je NABAVLJENO, KUPLJENO, PREPLAĆENO, to je kao fakat. A onda, kao usput v.d. se kao nesto brani.Pa podnesite tuzbu ako sve znate ?vi ste opozicioni list, jasno je. sramota

    • Aleksandar

      23:35 // 29. 9. 2021.

      Pre svega svi komentarišete na osnovu neke vesti koju niko ne može da potvrdi. Niko od vas nije komentarisao pozitivnu stranu i poboljšanja samih uslova u Stonoteniserskom domu, za sve korisnike. Koliko mogu da primetim to je najmanje bitno u ovom trenutku. Realan komentar je “realni čovek” ako ista tu nije čisto, postoje nadležni organi. Najlakše je optužiti nekoga, a NAJTEŽE POHVALITI! Hvala.

    • NSS

      06:58 // 30. 9. 2021.

      Za sve sto su do sada kako ti kazes napisali "ad hok" ispostavilo se da su u pravu. Botovi kao ti se ubise od pisanja zadnjih nekoliko dana da nam objasne kako namesnicin zet nije na listi za socijalne stanove, pa onda kako ta lista nije konacna, pa na kraju kako to i nisu socijalni stanovi. Iz dana u dan padaju svi izgovori i postaje jasno da je tacno ono sto su JV prenele u orginalnoj vesti.

    • Daba

      07:05 // 30. 9. 2021.

      Meni je veci problem sto kad se neka vest ispostavi kao tacna politicari/ funkcioneri prodju bez ikakvih konsekvenci. Evo prijavljeno je ugovaranje posla za pare od strane SNS clanova, postoje dokazi. Mislis da ce biti nesto od toga? Naravno da nece.

  • Ivan

    08:09 // 30. 9. 2021.

    Mnogo je insinuacija I jefva se ceka da se neko optuzi bez valjanih dokaza. Verujem da sto je direktor SCCair rekla da su stolovi nabavljeni preko saveza I ona to nije izmislila tek tako Ako je ponuda bila po najnizoj ceni zasto ne uzeti pa makar ta firma bila u vlasnistvu muza ili clana porodice. Bilo sta da kupujes I od koga, presudno pri izboru je najniza cena I kvalitet istog.

    • slavko

      09:31 // 30. 9. 2021.

      Ma naaaaraaavno zasto ne uzeti od firme nekog rodjaka,pa ima li sta bolje,ko ti moze bolje proda nego rodjak ..?Decko to se zove korupcija!

  • Milos Jovanovic

    11:07 // 4. 7. 2022.

    SC Cair u opstem rasulu
    Medjunarodni incident na utakmici.U Hali ne radi klima, agregati nisu prikljuceni a direktorica se bavi marisanjem.
    Sportski savez deo iste price
    Oni satro doniraju ali ne pise od koga su kupili.Vecnik za sport MMA borac ne zna da li je posao ili dosao.Totalna degradacija svega

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: