Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:24, 20. 2. 2019.

Oprezno u vožnji - u jeku je krpljenje udarnih rupa u Nišu

Udarne rupe krpljene Rupe na niškim saobraćajnicama se popunjavaju; Foto: V. Milić

Mašine "Trace"-a i "Vodogradnje" su na ulicama Niša, a radnici popunjavaju asfaltom udarne rupe koje su tokom ove zime zadavale velike muke vozačima. Iz Direkcije za izgradnju kažu da se danas obrađuju i krpe rupe na kolovozima na Bulevaru 12. februar, Vizantijskom bulevaru, Proleterskoj i Ulici Vazduhoplovaca, a mašine su i u Studeničkoj ulici u Durlanu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Rista Smederevac

    19:16 // 20. 2. 2019.

    Napokon da posao radi firma koja to i ume. PZP je institucija za odrzavanje puteva, a vozaci neka samo postuju privremenu signalizaciju i nece biti potrebe za naglo kocenje. Aj u zdravlje

    • Djoka

      07:29 // 21. 2. 2019.

      Koju bre signalizaciju? Jel ti zivis u Niš? Gde si video obeleže radove ili rupe?

  • Vojvoda

    14:49 // 20. 2. 2019.

    Koliko ih kvalitetno krpe ne zna se dal je bolje da ih krpe ili da ostanu nezakrpljene,ne bunim se ali budimo realni nema dve blage veze sa krpljenjem.

    • 1

      15:20 // 20. 2. 2019.

      Vojvoda vidim da si mnogo pametan, uzmi pa sam krpi kad toliko znas

  • Ivan

    18:37 // 20. 2. 2019.

    A valjak jel koriste ili i dalje udaraju lopatom? Treba inspekcija da izadje na teren i da ustanovi da li izvodjac sam sebi nabacuje posao dogodine.

  • Mara

    13:56 // 20. 2. 2019.

    Da ih lepo zakrpite,da potraju neki dan:))))

  • GARI

    15:09 // 20. 2. 2019.

    Ma super, krpe ih odsavno i umesto valjka da to izravna i dobro napresuje asfalt, "ravnaju" ga lopatama i gaze čizmama !!!! Poveća zakrpa kod polukružnog okreta (O.Š. Ćele Kula) zakrpljena do pola, a pola niti je nasuto niti poravnano, samo su joj smanjili prečnik !!!! Nikad gore ulice u gradu(ako je to još uvek, meni licči na propalu PALANKU), samo napreDNO,

  • Gospodin

    22:28 // 20. 2. 2019.

    Sram vas bilo sve ljude sto ovako pisete, nikad u zivotu nista necete da imate jer ste sitne duse, nista vam ne odgovara ne gledate sebe nego samo sta drugi rade, sram vas bilo umesto da podrzavate sto se koliko toliko radi vi samo znate lose da pricate, niko se ne pita da li to neko placa i ti ljudi sto rade da li treba svoju decu da prehrane, sramota sram vas bilo sve

  • Ljubica

    13:28 // 20. 2. 2019.

    Oprezni smo vec osma godina! A sada avovci reaguju jer su primorani!

  • Stanislav

    22:15 // 20. 2. 2019.

    Most na Gabrovačkoj, ovih dana je okrpljen. Kako, može se videti ! Da li je to "krpljenje" u okviru akcije "udarne rupe", ili je pak trebalo sanirati ljudski, kako valja? I dalje je poželjno usporiti, ne samo zbog vozila, već i da zakrpa potraje duže.

  • Otpornik

    05:14 // 21. 2. 2019.

    Krpe rupe koje je narod obelezio kao SNS rupe. Odlicno, sada samo treba da se obeleze i kancelarije SNS Direktora, SNS medija, institucija preotetih od SNS-a... I mozda ocistimo Srbiju od SNSovskog zla.

  • Aleksandar

    19:29 // 20. 2. 2019.

    A hocete li konacno neku ulicu kompletno uraditi, a ne da besomucno krpite ulice koje su godinama pre toga zrele za rekonstrukciju.

  • Naissus

    20:25 // 20. 2. 2019.

    Ovom gradu nije potrebno krpljenje rupa vec novi slojevi kompletnog asfalta. Od krpljenja nema vajde … nece proci par meseci a otud ce opet da zevaju pukotine. Cista logika. Grad lezi na podzemnim vodama, tlo se pomera. Dzaba krpite - puci ce opet. Jedino resenje su novi slojevi kompletnog asfalta

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: