Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:16, 19. 4. 2021.

| Društvo

Opština Palilula: Polomljena ljuljaška bila na površini koja pripada zgradi, popravka danas

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
ljuljaska
Pala jednim dodirom; foto: Čitalac

Popravku ljuljaške koja je, kako su svedočili građani, umalo pala na decu na igralištu nedaleko od Starog groblja i DIF-a, iz Opštine Palilula najavljuju za danas i napominju da se ona nalazi se na površini koja pripada obližnjoj zgradi.

Deo mobilijara koji se, kako su pričali građani, srušio od samo jednog dodira i umalo pao na decu, posle pitanja novinara Južnih vesti na lice mesta izveo je predsednika Opštine, koji se zbog tog događaja oglasio na Fejsbuku. vuckovic mobilijar foto fb Ljuljaška obezbeđena trakama, a danas bi trebalo da bude popravljena; foto: FB BV;

Naveo je da je polomljena ljuljaška obezbeđena trakama upozorenja i da će se njome nadležne službe pozabaviti od ponedeljka, a identičan odgovor stigao je i iz Opštine.

U odgovoru, koji su poslali u nedelju popodne, naglašavaju da su im pitanja novinara stigla posle radnog vremena, i u njemu novinare zbog polomljene ljuljaške upućuju na upravnika obližnje zgrade.

Predmetna ljuljaška se nalazi iza vojnih zgrada na površini koja pripada zgradi. Gradska opština Palilula i JKP Mediana nisu postavili taj mobilijar. Trebalo je da se obratite upravniku zgrade na čijoj površini se nalazi mobilijar. Gradskoj opštini Palilula nije stigla nijedna prijava o tome da je došlo do oštećenja mobilijara - navode iz Opštine.

Reagovali su, kako navode, zahvaljujući mejlu koji su dobili od Južnih vesti i ponovili da su, kako bi sprečili da ne dođe do povrede dece, ogradili polomljeni mobilijar i njega će, kako najavljuju, danas popraviti ekipe JKP Mediana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Razbibriga

    17:53 // 19. 4. 2021.

    Komentar,ovom nesuvislom objasnjenju- svi oni,koji su upravnici, bilo profesionalni,bilo amateri,prosli su vas ,sns ,dril ! Nisu mogli da apliciraju za postavljenje ili registraciju, ako nisu bili clanovi ili simpatizeri sekte !
    Sta smo dobili- nerad, zaradjivanje para preko ONA, "ja imam ledja u stranci", i haos.

  • Goran

    15:45 // 19. 4. 2021.

    Jeste ružno, ali moram reći, u blažem obliku.
    Koliko je ovaj odgovor glup.
    Koliko su oni koji su ga poslali, niski, bezlični... jadni.

  • Des - pot

    13:02 // 19. 4. 2021.

    Zamislite oni je nisu tu postavili!Kakvo opravdanje!Ovo je model ljuljaški koje prozvodi Mediana,iz aviona se vidi.Danas to neće biti sanirano,garant.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: