Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:41, 8. 2. 2013.

Opština Prokuplje preuzela deo Hameuma

CAM00295.jpg Zgrada prokupačkog Hameuma

Prokupačka opština potpisala je ugovor sa Direkcijom za imovinu Republike Srbije kojim na korišćenje dobija deo zgrade hotela Hameuma za pojedine opštinske službe.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Vlada

    11:32 // 8. 2. 2013.

    Hahah... pa ovo je necuveno. Lokalne ustanove u Prokuplju su se razmilele po celom gradu. Nekada je na lokalnom budzetu bilo svega 200 ljudi i svi su bili u opastini. A sada preko 800 i razmesteni su po celom gradu. Upravne zgrade propalih fabrika su posluzile da sada u njima "rade" neki koji nista ne proizvode. Mozete da napravite neko istrazivanje o tome. Istorijski arhiv je u bivsem magacinu sanitetskog materijala u krugu bolnice, Fond za ekologiju u upravnoj zgradi fabrike Toplicanka ( u toj zgradi je i vodovod), poreska administracija u upravnoj zgradi filcare.....

    • Bajo

      15:14 // 9. 2. 2013.

      Kompjuteri i ostale blagodeti tehnickog razvoja smanjuju potrebu za radnom snagom. A zna se da je kod nas sve obrnuto tako da je sasvim logicno da se broj zaposljenih stalno povecava :)

  • prokupcanin

    12:42 // 8. 2. 2013.

    koliko ja znam,za zgradu filcare se ne placa zakup.To je ustupljeno opstini na ime poreskog duga,na period od 30 godina.Dalje,zgrada u kojoj je direkcija je isto nudjena opstini za odgovarajuci plac,na kojem bi dunav osiguranje(vlasnik zgrade u kojoj je direkcija) napravio tehnicki pregled.Strasno je sta njima pada na pamet,da u nekadasnjem restoranu prave kancelarije.Moze neko da izadje iz Beloljina,ali Beloljin nikako ne moze da izadje iz naseg predsednika...

  • Dejan

    16:17 // 8. 2. 2013.

    12 x 2400 = 28800

  • jefimija

    08:51 // 11. 2. 2013.

    Zakup filcarine zgrade je na pet godina pocev od 2010.godine za samo dva sprata dok se druga dva sprata placa zakup. Od restorana napraviti kancelarije koliko to kosta? Koliko kosta nova mreza za internet i ostale sitnice? O stetnosti ugovora sa filcarom necu da komentarisem to neka utvrde drugi. Lokalna poreska i treba da bude u centru grada ali u zgradi opstine a ne u Hameumu.Smesno da nemam reci.

    • prokupcanin

      16:32 // 11. 2. 2013.

      Vidis,ja sam mislio da je bilo na 30 godina,a znam da su u pitanju dva sprata.Ako je na pet,onda je stetno,ako je na duze moze da prodje.To je jedino sto je moglo da se izvuce u tom trenutku,jer oni porez na zemljiste ne bi platili.Znam kolika je frka bila oko toga.Za Hameum se slazemo.Ako stvarno misle da to pretvore u kancelarije,imaju ozbiljan problem u svojim glavama.Bolje da se pozabave prostorom u soliteru na carini...

  • Dalibor Mitrovic

    14:15 // 11. 2. 2013.

    Bas sam srecan . Grupa od tridesetak naprednjaka sa osnovnom skolom je krenula da radi u opstini, a strucne ljude isteruju na ulici. Sramota !!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: