Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:45, 14. 1. 2021.

| Društvo

Organizacija “Pokreni život” pokrenula humanitarnu akciju za pomoć ugroženima u poplavama

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Poplava
Iz organizacije kažu da je situacija alarmantna; foto: Humanitarna organizacija "Pokreni život"

Iz humanitarne organizacije “Pokreni život” pozivaju građane da ih obaveste ukoliko im je potrebna pomoć u saniranju posledica koje su poplave izazvale na jugu, ili poznaju nekog ko je ugrožen, kako bi pomogli onima kojima je to neophodno. Takođe, pokrenuli su akciju prikupljanja novca za pomoć porodicama kojima je voda nanela materijalnu štetu.

Kako kažu iz ove organizacije, njihovi članovi su izašli na teren i ugroženim porodicama koje su odsečene dostavili neophodne namirnice i pribor za ličnu higijenu.

Do sada smo obišli Grajevce, Jelašnicu, Veliku Grabovnicu, Donju Slatinu, Bošnjace, Pertate i Vlasotince. Trenutno u sistemu smo ubacili preko 15 porodica kojima je pomoć neophodna, ali nemoguće je obići sva mesta i pronaći sve porodice kojima je voda uništila sve što imaju - kažu iz organizacije “Pokreni život”.

Oni kojima je potrebna pomoć mogu ih kontaktirati na 060/32-12-050, +436503569136 WhatsApp/Viber ili putem društvenih mreža www.facebook.com/PokreniZivot - instagram @pokrenizivot.

Do sada su, kažu, prikupili više od 400.000 dinara za one kojima su poplave nanele štetu, a takođe prikupljaju i hranu, a svi koji mogu i žele da pomognu mogu uplatiti novac na dinarski račun: 165-7010855807-48, IBAN(EUR): RS351657010855831-73 ili preko PayPal platforme Paypal.me/pokrenizivot.











Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mara

    19:52 // 14. 1. 2021.

    Sve te organizacije nešto obećavaju i na kraju ništa neko to pokupi ili i ne urade ništa. Ne znam sto se samo blamiraju

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: