Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:50, 26. 5. 2015.

Organizatori Maturantske parade: "Dali smo sve od sebe"

Parada-2.jpg Oprema se delila na stadionu odakle se krenulo u paradu (foto: Nikola Dopuđ)

Nakon što su niški maturanti javno iskazali nezadovoljstvo zbog manjkavosti Maturantske parade, o problemima koji su nastali ove godine govore i organizatori iz tima "Eko reakcije", koordinatora ove manifestacije za Srbiju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • pera kojot

    15:15 // 26. 5. 2015.

    ako se zna da je cena majce na slobodno trzistu za srednji kvalitet 2 evra onda je sasvim jasno da je sasvim dovoljno para bilo za organizaciju i za izradu i stampu majca

  • pera kojot

    15:17 // 26. 5. 2015.

    i nije tacno da su samo delom bile majce za sabac.sve majce su bile prepravljene nijedna nova za nis nije stampana.gde je novac za majce od grada ove godine? pitamje je za organizatore

  • misa

    16:29 // 26. 5. 2015.

    A to sto su ucenici gimnazija bili favorizovani a mi iz zisa i masinske skole 15 maj smo jedva pozvani i gurnuti u cose to sto nisu hteli da vezbaju sa nama. Sćedecw gosine teh skole napustaju paradu

  • Lola

    17:31 // 26. 5. 2015.

    Zato sto u svemu vidimo problem i rusimo i ono sto je dobro i Beograd nam je sve dalji...

    • Стефан

      18:59 // 26. 5. 2015.

      Ми не јуримо у Београд ма колико далеко био! Сами себи смо највећи проблем, Перишић је човек ког нико не поштује у Београду СНС. То се најбоље види по томе шта мисле грађани Ниша о њему!

  • ogorceni roditelj

    17:34 // 26. 5. 2015.

    A kako objasnjavate ono slihtanje Djokovicu na kraju Parade? Jedino logicno objasnjenje za mene je da je on na neki nacin bio sponzor, pa da je ona glupava pesma na kraju bila nacin da mu se oduzite.

  • Upropastili se mi dan paradom!

    19:02 // 26. 5. 2015.

    Organizacija sa majcama iz 2013 godine koje su prelepljene trakom i dodata 2015 godina sramota! A da ne pricam da su se majce van onih 700 naplacivale po ceni od 500 dinara. Jad i beda u kakvom gradu

  • baca

    21:17 // 26. 5. 2015.

    Ako se već unapred znalo da nema dovoljno majica za veliki broj maturanata, rešenje je jednostavno. Svim maturantima se kaže da dođu u svojim belim majicama (najbolje skroz bele) i svi mogu da igraju.

  • Zoran Petković

    22:47 // 26. 5. 2015.

    Da li može da se organizuje nešto u ovoj državi a da organizatori nešto ne ZAS*RU? Da li može da se nađe neko normala, ko će sve korektno isplanirati i sprovesti to u delo? Ili ponovo sve idePodTepih?

  • veseli crv

    10:54 // 27. 5. 2015.

    Svaka cast Vucicu koji je samo za tri godine uspeo da sroza standard toliko da ni maturanti ne mogu majice da dobiju... Sledece godine te manifestacije verovatno nece ni biti...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: