Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:50, 19. 5. 2016.

Organizatori Parade podelili maturante, pritisci na direktore

maturantski ples Prošle godine plesalo više od hiljadu maturanata u Nišu; foto: Vanja Keser

Niški maturanti su dan pred njihov ples nezadovoljni - 20. maja će biti razjedinjeni - tim "Eko reakcije", koji podržavaju ministarstva prosvete i omladine, ples će organizovati u Parku Svetog Save, dok će ga druga organizacija, uz podršku Grada, organizovati u centru Niša.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mi

    16:23 // 19. 5. 2016.

    ako je maturantima stalo do zajednickog plesa neka se sami organizuju, sta ih sprecava da upute javni poziv preko drustvenih mreza svim maturantima i urade onako kako oni zele

  • shaft

    17:18 // 19. 5. 2016.

    Moralno srozavanje,svojstveno ,nama,Srbima!Ne biraju se sredstva da se usicari,manipulise,dobije jeftin politicki poen,uvuce mocnicima,pa makar tobila i deca!Bruka i beda!

  • ministar

    19:06 // 19. 5. 2016.

    podržava ples maturanata, a ne vidim podršku timu "Eko reakcije". Sramota je šta rade deci, pobili se ni oko čega i već druga generacija maturanata je u problemu zbog neodgovornih matoraca.

  • Kalča

    21:17 // 19. 5. 2016.

    Maturanti su punoletni ljudi, odgovorni za svoje postupke. Zašto dopuštaju da njima bilo ko manipuliše? Za organizaciju njihove proslave nisu nadležne političke, gradske, privatno-tajkunske instance. Nadležni su sami za sebe - ukoliko nauče da u zrelo životno razdoblje zakorače kao odgovorne, samostalne i slobodne ličnosti. Dragi maturanti, batalite kojekakve "organizatore" i organizujte se sami.

    • Maturant

      23:09 // 19. 5. 2016.

      Mi jesmo punoletni ljudi, ali oni manipulisu nama hoce da naprave sukob medju nama ali nece uspeti.Kako ce mi koji smo niko i nista obicni ucenici i protiv glavnih raditi.Stavite se u nasu situaciju pa vidite.Mi cemo plesati na bulevaru nije problem ali nismo odustali pored svega sto su pokusali da nas odvoje od drugara!

  • hijena

    21:47 // 19. 5. 2016.

    Budalastine

    • milica

      11:03 // 20. 5. 2016.

      Budite jasniji pa nam objasnite sta su ovde budalastine-maturski ples ili organizacija?

  • Vojkan Zivkovic

    22:33 // 19. 5. 2016.

    U plesu sam 32 godine, poznajem prilike u Nišu i Srbiji do najsitnijih detalja. Ovo jeste užas, ali je i prethodnih godina grozno bilo. Živi bili pa videli sa ovim i ovakvim organizatorima kakva nas tek katastrofa čeka 2017-e.

  • mladen

    22:57 // 19. 5. 2016.

    S vremena na vreme procitam vesti iz grada u kojem sam se rodio i iz kojeg sam odavno otisao. Osetim jaku nostalgiju ponekad. Covece, vi niste sposobni ni deciji ples, koji se desava jednom godisnje, da organizujete bez optuzbi, skandala i politike. Koga vi birate da vam vodi grad, da li ste normalni?

    • Smuki

      17:04 // 20. 5. 2016.

      pa biraju ga oni koji su ostali, a ne oni koji su otisli. Pa se posle iscudjavate. Krivica je i u Vama.

  • bora

    00:41 // 20. 5. 2016.

    Da ste pametni moji dragi maturanti prosetali bi gradom da pokazete svima da ovaj grad jos zivi a onda uz svoju muziku i svoje ozvucenje ozaplesali u parku Cair i ignorisali sve one koji vam ne dozvoljavaju da mislite svojom glavom.Zaboga punoletni ste i srecno vam bilo.

    • cica

      09:18 // 20. 5. 2016.

      @bora Bravo za komentar.Poslusajte,maturanti pokazite da ste odrasli ljudi i da mislite svojom glavom.Deco draga,ZELIM VAM SVU SRECU OVOGA SVETA.

  • sugrađanin

    09:33 // 20. 5. 2016.

    Deco,obucite majice u raznim bojama ,pa pravac Čair.To je vas dan.Sami se organizujte i pokažite šićardžijama šta mislite o njima.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: