Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:45, 2. 7. 2013.

| Društvo

Organizovan izlet na Midžor

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Midzor.jpg
foto: wikipedia.org

Klub "Mosor" organizuje odlazak na planinarsku akciju "Stazama Stare planine" i letnji uspon na Midžor u subotu, 13. jula.

Na uspon do najvišen vrha Srbije (2.169 m) poći će se od planinarskog doma koji se nalazi na 1.580 metara nadmorske visine.

Planinare očekuje 8,6 kilometara puta za koji je, po povoljnim vremenskim uslovima, procenjuju organizatori, dovoljno 3 sata vremena.

Zainteresovani za učešće treba da se do 11. jula prijave na sastanku Planinarsko-alpinističkog kluba "Mosor" u Domu planinara u Tvrđavi četvrtkom od 19 sati ili telefonom na broj 063/81-18-960, a prevoz košta 800 dinara.

Polazak je organizovan u 6 sati ujutru sa parkinga kod Doma rukometa u Zetskoj ulici, polazak na uspon je planiran u 9 sati, izlazak na Midžor u podne gde je planiran odmor od sat vremena.

Povratak u Niš planiran je za 21 sat.

Iz "Mosora skreću pažnju učesnicima da ponesu neophodnu opremu, planinarske ili skijaške štapove, baterijsku lampu, kabanicu, naočare za sunce ili brile, zaštitnu kremu od sunca, overenu zdravstvenu knjižicu i ličnu kartu.

Domaćin akcije je Planinarsko društvo "Babin zub" iz Knjaževca

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jovana Mladenovic

    11:44 // 3. 7. 2013.

    Otkad je to najvisi vrh Srbije???

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: