Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:16, 19. 1. 2012.

| Društvo

Osmogodišnjaka skinuli golog u školskom WC

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
toalet-prokuplje-skinuli-decaka-golog
Toalet u OŠ "9. oktobar" u Prokuplju

Učenika OŠ "9. oktobar" iz Prokuplja,  tri starija učenika svukla u školskom poljskom toaletu, odeću su mu umazali fekalijama i tako ga zaključali.

Nesrećni dečak se obukao i krio iza školske zgrade, dok ga nije pronašla učiteljica i obavestila roditelje.

Kako kaže otac napadnutog dečaka, usled stresa koji je mališan doživeo, neće ići u školu narednih dana.

- Dijagnostifikovana mu je akutna reakcija na stres i preporuka lekara je da nekoliko dana ne ide u školu i da mu s ene pominje ono što s edesilo - kaže otac.

Otac kaže da je o incidentu obavestio policiju.

- Otišao je u toalet, koji se nalazi u školskom dvorištu. Za njim je krenula ta grupa vršnjaka. Zatvorili su vrata od toaleta i svukli ga. Zatim su mu bacili odeću u fekalije i zaključali ga u toaletu. Pošto su izašli, uspeo je da uzme umazanu odeću, obuče se i izađe napolje - kaže otac.

Direktor škole Ljiljana Veković, potvrđuje da je upoznata sa nemilim događajem u poljskom toaletu i kaže da je "odmah reagovala".

- Uključili smo sve nadležne službe, a tokom dana formiraćemo i Tim za bezbednost i napraviti plan kako postupati sa vršiocima nasilja i učenicima nad kojima je izvršeno nasilje. Pozvali smo sve roditelje, pa ćemo nakon obavljenih razgovora sa njima i utvrđenih činjenica preduzetii mere iz svoje nadležnosti - kaže direktorka.

U toku dana u Prokuplju je zabeležen još jedan incident. Prema navodima policije, dvojica braće kidnapovali su svog radnika, vezali ga lancima i maltretirali. Detaljnije o ovome možete pročitati u posebnom tekstu - ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gaga

    16:10 // 22. 1. 2012.

    Zasto niko ne kaze koje su nacionalnosti ta deca???tj zasto se cuti da su ta deca koja su ovo uradila romi ???

  • theLab

    14:37 // 20. 1. 2012.

    sin mi je tog uzrasta kao taj mali. ne znam šta bih uradio... ne bih se obazirao ni što su deca počinioci niti pak na njihove roditelje... krenuo bih redom pa dokle stignem....

  • Prokupcanin

    11:47 // 20. 1. 2012.

    Prica se po gradu da hoce Milan Arsovic pred.opstine Prokuplje da pomogne da se izgradi wc u skoli,opstina ce da pronadje novac za izgradnju wc-a u skoli.Pitam Arsovica dal uvek treba nesto da se desi pa da se pred.opstine posveti tom problemu.Koliko znam skola je odavno trazila srestva za izgradnju wc-a.A,sad kad se nesto desi,sad odjednom imaju para.Sramota velika za opstinu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: