Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:16, 19. 1. 2012.

Osmogodišnjaka skinuli golog u školskom WC

toalet-prokuplje-skinuli-decaka-golog Toalet u OŠ "9. oktobar" u Prokuplju

Učenici škole u Prokuplju u školskom poljskom toaletu skinuli dečaka golog, odeću umazali fekalijama i tako ga zaključali.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • ivanka

    14:33 // 19. 1. 2012.

    Takvu decu treba strog kazniti, a roditelje poslati na psihijatrijsko posmatranje jer su ta deca plod njihovog vaspitanja!

    • Лазар Нишавић

      00:30 // 20. 1. 2012.

      Тешко да ће Вам се испунити жеља јер су насилници ромске националности, а то значи да су у програму позитивне дискриминације, тј. имају она права која други немају. Наравно, захваљујући демократској власти за коју сте гласали. Тражили сте Европску унију па ето Вам је.

  • tamara

    14:55 // 19. 1. 2012.

    strasno, strasno, strasno!!!! Prvo, strasno je sto skola ima poljski WC, drugo-strasno je sto niko nije sprecio ovakvo ponasanje (pretpostavljam da se dogodilo za vreme odmora), a trece - deca su olicenja jednog drustva, svojih porodica i svega sto utice na njihovo ponasanje! tako da Ovu decu trenutno treba kazniti, ali jos vise treba raditi na njihovom vaspitavanju, kako bi u buduce bili bolji ljudi. Raditi sa roditeljima i decom zajedno, a ako to ne funkcionise i ukoliko roditelji ne zele da se ukljuce u proces preispitivanja, decu ukljuciti u programe koji ce im pomoci da shvate svoje postupke! Alarm za sve nadlezne institucije, a ne samo za skolu!!!!

  • biljana

    15:40 // 19. 1. 2012.

    Kazna za pocinioce i roditelje.
    Direktorki skole porucujem da je sada malo kasno da se svi roditelji pozovu. U malim skolama, koje imaju poljski WC mogle su se na vreme preduzeti mere zastite neduzne dece.

  • jelena

    15:08 // 19. 1. 2012.

    Ovo je strasno!Desilo se juce,desice se ponovo!Strasno!

  • boki

    15:23 // 19. 1. 2012.

    Strasno je to sto se desilo,to je veliki stres za dete.Pocinioce treba pod hitno najostrije kazniti.Neznam sta radi taj skolski policajac u skoli,zar ne treba da bude na odmore tamo gde su i deca,tj.u skolsko dvoriste.

  • Milan petrovic

    18:54 // 19. 1. 2012.

    svakog bi pojedinacno odrobijao

  • Pera Detlic

    10:41 // 20. 1. 2012.

    Zasto sada nestavite sliku predsednika opstine pored ovog WC-a??? Zasto uvek izigrava heroja, kada je zlo od coveka?! Roditelje u pritvor, ili oduzeti decu, jer nisu kadri da ih vaspitaju, a decu u specijalnu skolu, jer za ovu nisu !!!! Roditelji reagujte i trazite sva prava za svoju decu i vama veci mir. Ovo je pocetak, ko zna koga ce vece zlo da zadesi....

  • markonjero

    20:52 // 19. 1. 2012.

    sta je ovo majko mila,pa sta ako su maloletni u popravni dom tamo ce da ih nauce pameti nema tamo cile mile stigo mile kitic mile,nego vaspitanje

  • theLab

    14:37 // 20. 1. 2012.

    sin mi je tog uzrasta kao taj mali. ne znam šta bih uradio... ne bih se obazirao ni što su deca počinioci niti pak na njihove roditelje... krenuo bih redom pa dokle stignem....

  • Дгагутин Димитријевић

    16:49 // 19. 1. 2012.

    Много бих волео да се ја сретнем са тим насилницима !!!

  • Micii

    20:16 // 19. 1. 2012.

    To nije mala skola, jedna je od vecih u Prokupackoj opstini. Ali opstina nikako da sredi problem skolskog wc-a koji je jos uvek ''poljski'' kao sto se mogo naci u skolama posle drugog sveckog rata. Za sve se ima para a za decu nikad!

  • Prokupcanin

    11:47 // 20. 1. 2012.

    Prica se po gradu da hoce Milan Arsovic pred.opstine Prokuplje da pomogne da se izgradi wc u skoli,opstina ce da pronadje novac za izgradnju wc-a u skoli.Pitam Arsovica dal uvek treba nesto da se desi pa da se pred.opstine posveti tom problemu.Koliko znam skola je odavno trazila srestva za izgradnju wc-a.A,sad kad se nesto desi,sad odjednom imaju para.Sramota velika za opstinu.

  • Gaga

    16:10 // 22. 1. 2012.

    Zasto niko ne kaze koje su nacionalnosti ta deca???tj zasto se cuti da su ta deca koja su ovo uradila romi ???

  • Realista

    09:49 // 20. 1. 2012.

    Najviše volim kad čujem kako će u školi formirati tim za ovo i ono. Koliko smo bolesno društvo najviše pokazuje činjenica da škole skoro nikad ne urade ono što treba u ovakvim situacijama. Direkotri se plaše onih koji su ih doveli na poziciju. Zatim onih koji mogu sa nje da ih skinu. Pa roditelja sa uticajem. Pa roditelja sa parama. Pa roditelja koji hoće i da biju. Pa ... Sve sami nesposobnjakovići!

    Sad roditelji ovog dečaka treba pre svega da svoj kredibilitet održe kod deteta tako što će po svaku cenu da istraju u tome da ovi kriminalci u školskoj klupi budu sankcionisani. Da njihovi roditelji moraju da im plate u novcu za štetu koju je dete pretpelo (ovde ne mislim da je novac koji s eprima bitan već je vrlo bitno da krivxci novac daju). i na kraju da se ne stane dok direktor škole ne stane 100% uz ovu porodicu.

  • nishlija

    08:34 // 20. 1. 2012.

    pobacao bi ih jednog po jednog u taj isti, i pok..ao bih se po njima

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: