Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:18, 12. 1. 2022.

Osniva se mreža udruženja za rešavanje ekoloških problema na jugoistoku Srbije

Eko-mreža Najavljuju sastavljanje liste prioriteta iz oblasti ekologije; foto: Eko-mreža

Zagađenje vazduha, skladištenje komunalnog otpada, neregulisani mehanizmi za prečišćavanje otpadnih voda i nedostatak parkova i biciklističkih staza - neki su od ekoloških problema u gradovima na jugoistoku Srbije zbog kojih je organizacija “Zeleni ključ” iz Niša pokrenula inicijativu za udruživanje pojedinaca, organizacija i institucija iz tog dela zemlje u Eko-mrežu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Caspar

    17:33 // 12. 1. 2022.

    Naj važnije je edukovati s...u s.....u da ne baca otpad po ulici, da ne trese pepeljaru iz auta pored istog gde god stane, ne baca vlažne maramice kroz prozor dok čeka zeleno svetlo, ne baca celofan od pakovanja cigareta pored kioska, ne baca istrošene kutije od cigara i pepeljaru sa terase svaki dan a puši dve do tri pakle dnevno ( i još te gleda u oči dok to radi). Mali deo onog što gledam ...

  • Pachamama

    18:18 // 12. 1. 2022.

    Za nas matorce je kasno, mi smo stoka, nasi roditelji su od njihovi roditelji nauceni sve djubre bacaj u reku.Treba raditi sa decom. Umesto one gluposti gradjansko i veronauka bolje da im uvedu u skolu ekologiju i osnove saobracaja. Ja sam se ponadao kad su uveli komunalnu miliciju da ce oni da zavedu red al to ispade samo jos jedan marifetluk zutih da uposli partijske poslusnike na drzavne jasle

  • HERRERA

    17:57 // 15. 1. 2022.

    Tako se pokazuje odgovornost!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: