Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:07, 24. 10. 2011.

Osnovac doneo lažni pištolj u školu

pistolj lazni Ilustracija; foto: vukajlija.com

Učenik 3. razreda OŠ Vožd Karađorđe doneo je u školu pištolj kojim se igrao sa vršnjacima. U policiji kažu da je pištolj bio bezopasan, ali da "nije za igru".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Blaza

    15:53 // 24. 10. 2011.

    Mnogo vam je jaka vest! Ja sam '80. godiste i u detinjstvu smo apsolutno svi imali takve pistolje i lepo se igrali sa njima i niko se nikad nije povredio. U svakom slucaju bilo je bolje nego u igraonicama uz kompjuter. Uz sve sto se desava u ovoj zemlji, vi pisete o igrackama i traumirate decu bez razloga.

  • Sale

    15:54 // 24. 10. 2011.

    Koje ste vi seronje; Pa emgejcem sam se igrao celo detinjstvo, a sad ko ga uzme zavrsi u zutoj stampi. Bezveze ...

  • Istinoljubiv :D

    16:47 // 24. 10. 2011.

    Nazalost, uopste se ne radi o "emgejcu", vec o vrlo cudnom modelu pistolja - najpriblizniji opis bi bio damski pistolj sa jednim metkom. Dakle, to nije pistolj koji je prikazan na slici, niti je pistolj kojim smo se igrali u detinjstvu. Ovaj incident se dogodio u odeljenju mog deteta, tako da znam detalje. Mesta za paniku nema, ali je potrebno na vreme obratiti paznju cime se nasa deca igraju, jer ovo nije bas bilo potpuno bezazleno.

  • Miroslava Belic

    21:13 // 24. 10. 2011.

    Dal smatrate da ste vi kompetentni da pisete dal je pistolj pravi ili ne?? Radite pri vojsci? Miliciji??Pistolj je obicna igracka sa kojom smo se svi igrali kao deca.E sad dal vi zelite medisku paznju,skola,direktor ili uciteljica to ne znam?Ali svaka vam cast vrlo nisko za jednog roditelja!

  • Meda

    10:24 // 25. 10. 2011.

    Kakav je to dečiji pistolj s kojim deca ne bi trebalo da se igraju?

    "U niškoj policiji potvrđuju da je reč o "dečijem pištolju, sa kapislama", ali da je sugerisano da deca ne bi trebalo da se igraju sa tim."

  • Mia ஜ Belic

    14:24 // 25. 10. 2011.

    dete nije imalo kapisle vec samo je ponelo pistolj u skolu!Niti je dete znalo da se unutra stavljaju.Jednostavno ga je ponelo u skolu da ga pokaze drugarima kao sto npr. nose Gormite,slicice,naruto.........

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: