Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:45, 29. 5. 2018.

Ostala bez posla u Kliničkom zbog nepropisnog parkiranja

parkiranje klinicki Klinički krenuo u oštru borbu protiv kršenja kućnog reda ustanove; foto: KC Niš

Zaposlena u Centru za medicinsku kliničku biohemiju dobila je otkaz jer je, kako saopštavaju iz niškog Kliničkog centra, parkirala automobil na zelenoj površini u krugu bolnice i time prekršila naredbu direktora "da se radnici prema imovini i prostoru ove ustanove ponašaju odgovorno i domaćinski". Navode i da su protiv određenih zaposlenih koji nisu poštovali radno vreme pokrenuti postupci.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Тајипова Чешма

    13:05 // 29. 5. 2018.

    У потпуности подржавам и одобравам реакцију директора на дрско непоштовање његове одлуке а за паркирање на зеленој површини треба увести казне као за тешку повреду безбедности саобраћаја - кривичну а не прекршајну одговорност.

  • nezaposleni rodjeni Nislija

    13:16 // 29. 5. 2018.

    Kako ste se zaposlili, BRE!? Molim LIJEPO!

    • Срба

      13:37 // 29. 5. 2018.

      Рођени Нишлија који пише ијекавицом?? Иди, бегај, бре!

  • Roki

    13:17 // 29. 5. 2018.

    Mislim da je Domaćin KC Niš težak demagog. O svojim ljudima apsolutno ne brine. Brine se za svoj ugled i dodvorava širokim narodnim masama. Voli naravno i poltrone koji ga okružuju. Sluša tatu odozgo. Neka za početak Domaćin popravi 100 metara prilza starom KC koji je sav u rupama i neka napravi trotoar od 2 m širine pored iste deonice da pacijenti i zaposleni mogu bezbedno da odu do Novog KC

  • Nišlija

    13:31 // 29. 5. 2018.

    Dragi sugrađani, to što gledate bahatost na TV-u kroz zvezde rijaliti programa i razne političare, ne znači da treba tako da se ponašate u stvarnom životu.

    Niš je naš grad. Neće nam ga učiniti niko boljim, nego mi sami. Ne parkirajte na zalenim površinama, ne parkirajte na mestu za invalide, ne bacajte đubre i opuške po ulici, itd.

    Ako imate diplomu, to vas ne abolira ga od lošeg ponašanja!

  • Dragan Niš

    13:37 // 29. 5. 2018.

    Sramota je za direktora Kliničkog centra da se preko društvenih mreža prepucava sa zapošljenima.A otkaz za ovu vrstu"prekršaja" može da obesi mačku o rep jer će ,u slučaju tužbe upošljenog, izgubiti spor i time samo napraviti štetu Kliničkom centru.Ali šta btiga direktore da se lično obračunavaju sa upošljenima o državnom (našem)trošku.

  • Banjac

    13:51 // 29. 5. 2018.

    Otac mi je lezao na neurologiji na 4. spratu novog KC. u susednim sobama su lezali vezani pacijenti za krevete. Lekara nigde i nikada, sve same sestre i bolnicari. u holu KC nikog na info pultu, nikakav pretres, pitanje, provera.... osoblje bez unificiranih uniformi, bez identifikacija. sa ovakvim javaslukom, novi objekat nece dugo trajati.

  • čika Mile-bivši bolničar

    14:03 // 29. 5. 2018.

    Deco moja draga,šta napraviste od Klinički centar,sve vas bre znam kao dobre studente,dobru decu,a vi u zadnje vreme će si oči povadite.Poštujte se,bez ovakvih glupih dopisivanja,svađa nema vam napretka.A onom koje izmisleo fejsbuk dabogda kosa da opadne.Sin i snaja mi lekari i razvedoše se zbog taj fejsbuk.Zoki sine malo se spusti,ovaj život nema reprizu,mani više da samo nešto objašnjavaš.

  • Marko

    14:06 // 29. 5. 2018.

    Našli žrtveno jagnje da pokažu kako su odgovorni. Ni najmanje ne pravdam dotičnu ali prikazivati ovo kao primer ne domaćinskog ponašanja...

  • Горан

    14:10 // 29. 5. 2018.

    Страшно је када се напредни директор бави паркирањем, а велике проблеме које има у установи прескаче. Надам се да ће после овог отказа да добије награду од стране министра Лончара и тима за корупцију Министарства здравља.

  • Dejan

    14:12 // 29. 5. 2018.

    Naprednjačka demagogija...ako je ovo najveći problem u kliničkom centru onda je mene sramota koliko nam je dobro...

  • Ozren

    14:34 // 29. 5. 2018.

    Lekari i ostalo bolnicko osoblje koji nisu postovali radno vreme i nisu bili na radnim mestima treba da dobiju otkaz, a ne ova koja je nepropisno parkirala. Po meni, odluka o postovanju radnog vremena a samim tim i pacijenata je veci prekrsaj i vise utice na ugled bolnice.

  • Mara

    15:30 // 29. 5. 2018.

    Ako je tačno svaka mu čast. ZORAN CAR

    • vlada

      20:19 // 29. 5. 2018.

      Marice,jer te to zaposlio ili si samo bot,pa gde ovde vidis ČAST!!!

    • milorad

      22:21 // 29. 5. 2018.

      Maro tvoj komentar - pravi "sendvič" komentar.

  • Ruzno i tuzno

    16:06 // 29. 5. 2018.

    Da li je ovo pravi nacin komunikacije izmedju doktora i direktora? Da li uzivate u rijaliti sou programu? Kako pacijenti da vam veruju? Da li je doktorki najvaznije kako da vrati novac zbog ociglednog prekrsaja? Da li je ta njena muka (12 000 dinara) najveca na svetu i mora ceo Nis da zna? Da li direktor ima visak vremena i jedini nacin komunikacije preko fb? Da li su to najveci problemi koje ima?

  • Veritas

    16:27 // 29. 5. 2018.

    A sto u op bloku jedva 7 sala radi i sto su liste cekanja sve duze i duze...sto lekari i sami izjavljuju da rade daleko manjim kapacitetom?! Gde je tu direktor i njegovi direktorcici...ko ce njima otkaze da podeli!??

  • samo da pitam

    16:29 // 29. 5. 2018.

    kome prijaviti direktora KC Nis koji u radno vreme lajkuje komentare na FB?

  • sozontije

    17:17 // 29. 5. 2018.

    Dobice na sudu.Direktor trenira strogocu.Da nije trebela-nije,a da je za otkaz -NIJE. Radovanic da joj iz svog dzepa plati sve,kada je bude sud vratio na posao.

  • Posmatrac

    18:21 // 29. 5. 2018.

    Kako doslo- tako otislo. Mada, nacin komunikacije doticnog direktora i obracanja javnosti o internim problemima je krajnje neprimeren i neprofesionalan. Sto kaze- cek' da se ja oglasim sa svim i svacim u novinama, pa ce narod da mi poveruje da nesto bitno radim (osim sto blejim po FB-u, komentarisem i lajkujem komentare u toku radnog vremena). Skandalozno.

    • Milena

      21:34 // 29. 5. 2018.

      Pa i Donald Tramp komunicira sa narodom i svetom putem tvitera :-)

  • Glupan i tupan

    18:22 // 29. 5. 2018.

    Da li stvarno verujete u ovo?!

  • djonda

    21:05 // 29. 5. 2018.

    parking garant nije razlog. mozda necije dete ceka taj posao...

  • Nislija iz BG

    22:52 // 29. 5. 2018.

    Veliki domacin direktor zreo za sledeci mandat u Zadruzi ili na Farmi

  • Neko

    00:42 // 30. 5. 2018.

    Kako mi samo bode oci ovo Radovanovicevo "kolegenice"...

  • prof dr CVETKO Prvi

    00:49 // 30. 5. 2018.

    Ne mogu da verujem... kojim se trivijalnim stvarima bavi "direktor" KC-a Niš ? Dati nekoj osobi otkaz , bez imalo zdravorazumskog razmišljanja i prepustiti problem sudovima , koji će /najverovatnije/ doneti presudu u korist otpuštenog /nakon 2-3-5 godine/ i nadoknaditi mu sve izgubljene prinadležnosti o trošku institucije! Kada bi troškove nadoknadili oni koji otpustaju-bila bi "druga pesma"!

  • Jadranka Paravina...

    02:22 // 30. 5. 2018.

    ...ima personalizovane registarske tablice. To dovoljno opisuje karakter dotične osobe.

  • Čiča Gliša

    07:43 // 30. 5. 2018.

    Ozrene,da je ovo uređena država kao recimo Švajcarska, o ovakvoj budalaštini se nebi ni pisalo već bi po automatizmu bili kažnjeni oni koji to stvarno zaslužuju i ne bi se pravio spektakl od jednog neodgovornog parkiranja.

  • LJUDSKE GNJIDE

    08:39 // 30. 5. 2018.

    Cica Gliso da je uredjena drzava on nebi ni bio postavljen za direktora. Pitali bi ga za poreklo novca. I za dzipa koji svaki dam parkiran na travi.

    • Brat

      18:53 // 30. 5. 2018.

      Kog džipa? Čemu etiketiranje bez ikakvih saznanja o tome, nego na osnovu nečijih "priča"?

      'Ajde slikaj tog džipa i zakači link i ja, kao njegov rođeni brat, ti garantujem da će podneti ostavku istog dana, a tebi će pokloniti tog džipa.

  • Peki

    10:58 // 30. 5. 2018.

    Sto se mene tice sve vas treba najuriti pocevsi od direktora, jer ocigledno neznate da cenite posao koji imate!

  • Razumenka

    14:42 // 30. 5. 2018.

    Nije mi baš jasna ova priča.....sve mi deluje kao neka teška izmišljotina i pakovanje, ali ovi DR. su se baš utripovali, bolje bi vam bilo da se zalažete za lečenje pacijenata a ne umesto ljudima bavite se politikom i špekulacijama, većina doktora gleda samo lovu i na koje će ostrvo da odu ovog leta u provode a pacijenti ma ko ih šiša kad im je takva sudbina, bitno da je njiima dobro i tako dalje!

  • Lekar sa regularnom diplomom

    15:32 // 30. 5. 2018.

    Lepo je napisao juce neki bolnicar u penziji.Neznam dali je to narcis director KC procitao I nadam se shvatio.Zorane,Zorane pa mi te svi jako dobro poznajemo.Nicija nije do zore gorela ///Ukapiraj vec jednom..Cuvaj si posao u struci I sta ti je trebalo da se grabis za fotelju.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: