Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:12, 14. 7. 2014.

| Društvo

Ostavka načelnika Mihajlovića još nije usvojena

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
gradska-kuca-velika.jpg
Gradsko veće još ne razmatra ostavku načelika

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić potvrđuje da je načelnik Uprave za planiranje Rodoljub Mihajlović podneo ostavku, ali da o toj njegovoj odluci njih dvojica još razgovaraju.

Iako je podneta krajem prošle nedelje, a Gradsko veće zasedalo danas, ostavka Rodoljuba Mihajlovića nije bila na dnevnom redu.

Gradonačelnik Niša kaže da je Mihajlović odlučio da ode zbog problema koje ima u radu, ali da to još nije konačna odluka.

- Danas sam razgovarao sa njim. Dogovorili smo još jedan sastanak da vidimo da li su problemi koje on ima u funkcionisanju svoje uprave takvi da on ne može da ih prevaziđe ili može i nakon toga ćemo znati da li je načelnik podneo ostavlku ili nije - rekao je Mihajlović.

mihajlovic Mihajlović dobro radio, ali želi da ode, arhivska fotografijaPerišić je još jednom ponovio da o načelniku Uprave za planiranje ima najlepše mišljenje i da smatra da dobro radi svoj posao.

Podsetimo, Mihajlović nije hteo da govori o razlozima za podnošenje ostavke, ali je naglasio da nije ishitrena odluka i da je plod nekih njegovih analiza rada Uprave za planiranje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • deni

    23:02 // 16. 7. 2014.

    Odmah ga teleportujte u imovinsko-pravnu sluzbu, to je goli otok za neposlusne referente iz uprave za planiranje i izgradnju. Samo miru i njenog pulena igica ne vracajte vise, njih u doljevac ili sl.

  • bulevarka

    16:07 // 15. 7. 2014.

    Perisiciu Perisicu krajnje je vreme da se presaberete po stranci. Pucate po svim savovima. Ponudi direktoru vodovoda Andrejevicu taj ko hobotnica moze jos da dograbi. Decko je bas talentovan

  • kalimero

    21:04 // 14. 7. 2014.

    Ma sta ga molis bre Perisicu, ako hoce hoce ako nece uzmi pa uradi sam. Kad mozes na tolike funkcije mozes i to. To li je problem olovku u ruke i potpisuj lokacijske i gradjevinske dozvole.

    • Перица Мали

      10:11 // 15. 7. 2014.

      Тако је нека се угледа на Великог брата,може да почне да издаје уверења из МК рођених,или да дели тезге у Тржници.Стручни сарадници му беже,полтрони и неспособњаковићи се окупљају око њега,биће педале

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: