Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:16, 18. 2. 2020.

| Društvo

Oštećen automobil N1 u Nišu

Autor:M. ZirojevićIzvor:Južne vesti
džip N1
Meta vandala; Foto: N1

Službeni automobil televizije N1 oštećen je noćas u Nišu, a slučaj je prijavljen policiji. Dopisnik N1 iz Niša Milan Stojanović ukazuje da je auto sa logom N1 oštećen posle emitovanja dokumentarnog filma Vladavac o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Film je oštro kritikovao sam Vučić, koji se neposredno posle emitovanja filma pojavio na drugoj televiziji i zajedno sa voditeljem kritikovao sadržaj emitovan na N1.

Ipak, film izgleda nije uznemirio samo Vučića, već i nekog “slobodnog strelca” u Nišu, u ovom slučaju “slobodnog grebača” tuđeg auta.

Snimatelj N1 televizije Boban Rajković kaže da je džip parkirao još u petak kod hale Čair u ulici Devete brigade. Iako je ovog vikenda u Čairu bio košarkaški Kup Koraća, Rajković kaže da je džip postao meta tek u ponedeljak uveče. džip n1 Šteta na autu; Foto: N1

Prolazio sam tu preko vikenda i nije bilo oštećenja. Jutros sam primetio nešto sumnjivo i video da je izgreban svuda. Džip ima obeležje, poruka je jasna - kaže Rajković.

A kakva je to poruka objašnjava dopisnik N1 Milan Stojanović, onaj koji se svakodnevno vozi u tim kolima sa Rajkovićem. On ovaj atak na auto stavlja u vremenski kontekst - sinoć je na N1 emitovan film koji je analizirao radikalsko-naprednjačku karijeru Aleksandra Vučića.

Do sad nije bilo problema, a sinoć je auto išaran i izgreban. Ovo je negativna poruka televiziji N1 zbog našeg izveštavanja i uređivačke politike. Ali, ima veze i sa tim što se ljudi ponašaju u skladu s tim šta Vučić govori, a on često stavlja metu na N1 - navodi Stojanović.

U policiji kažu da su prijavu primili jutros, izašli na mesto događaja, a da je o svemu obavešteno Osnovno javno tužilaštvo. džip N1 Sav izgreban; Foto: N1

Po njihovom nalogu policija preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja - rekli su u policiji.

Inače, film “Vladalac” ima i drugi deo, a emitovaće se večeras.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Smuk

    22:40 // 18. 2. 2020.

    Predlažem N1 da kupe oklopno vozilo... mada kakvih budala ima baciće bombu , posle večerašnje druge epizode !

  • Dzamutka

    20:37 // 18. 2. 2020.

    Znate li sta je vece zlo od upropascenog auta?
    Aktiviranje botova,za koje sam siguran da bi se protivili vesti i da je neko povredjen !
    Totalno posrnuce !

    • Aleksandar Milić

      21:31 // 18. 2. 2020.

      Ti botovi su saučesnici u zločinu i neće biti pošteđeni kad dođe nova narodna vlast. To treba da znaju i da misle sada šta rade i kako se ponašaju a ne posle ''Nisam hteo ali sam morao''. Nema kajanja posle!

  • Срба

    19:09 // 18. 2. 2020.

    Немој, бе, неко, да ми дира великог вођу, бе!!! :D

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: