Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:46, 23. 7. 2022.

| Društvo

Oštećena cev ostavila skoro ceo Bulevar Nemanjića bez vode, u Sremskoj potop

Autor:M. DejanovićIzvor:Južne vesti
Sremska ulica - potop
Vode neće biti do kraja dana; foto: Čitalac

Bulevar Nemanjića je od 9 jutros bez vode, a Sremska ulica je poplavljena, javljaju stanari. Ukazuju da je vodovodna cev oštećena prilikom radova kompanije A1, ali i da to nije jedini problem - kažu i da je uništen trotoar gde prolaze, a ispred zgrade im nabacana zemlja. Da je reč o složenom kvaru i da vode na Bulevaru Nemanjića neće biti sigurno do 19 sati, a intervencija možda potraje i duže, kažu iz JKP Naissus.

Sremska ulica - potop foto: Čitalac Stanari Stambene zajednice Bulevar Nemanjića 50-53 tvrde da je kompanija prilikom izvođenja radova prvo iskopala trotoar gde prolaze i trudnice, majke sa malom decom, stari, ljudi u kolicima, a da ne planiraju da ga asfaltiraju saznali su jutros u razgovoru sa predstavnikom firme koja je za A1 izvodila radove.

Od jutros, osim trotoara, imaju još jedan problem - nema vode.

Da li je normalno da na 41 stepen pola Bulevara nema vodu - pitaju stanari.

Kako se vidi na fotografijama, vode ima - ali na ulici, jer je Sremska ulica i raskrsnica sa Bulevarom Nemanjića, gde je i oštećen cevovod, poplavljena, a iz JKP Naissus navode da je reč o složenom kvaru.

Usled radova trećeg lica došlo je do oštećenja cevovoda u Ulici Bulevar Nemanjića, blizu raskrsnice sa Sremskom ulicom. Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnadbevanje na prostoru od Ulice Nikole Kopernika (Ustanička, Homoljska i deo Sremske) do Ulice Bulevar Nemanjića. Bez vode je i deo Ulice Bulevar Nemanjića, od kružnog toka sa Sremskom do pijace Boško Buha. Kako je u pitanju složen kvar, moguć je prekid i na širem prostoru Bulevara Nemanjića, do kružnog toka sa Ulicom Vojvode Mišića i još nekim ulicama pored Doma zdravlja - navode iz Naissusa.

Sremska ulica - potop foto: Čitalac Normalizaciju vodosnadbevanja očekuju do 19 sati, ali kažu da nije isključeno i da intervencija potraje duže.

Dodaju da su, osim Bulevara, zbog kvarova i radova bez vode danas i Ilinderska ulica, deo naselja Pantelej i Kruševska, kao i delovi sela Čamurlije, Vrtište, Trupale, Gornja Toponica, Mezgraja, Supovac, gde će cisterna sa pijaćom vodom kružiti dok traju radovi.

Zbog popravke vodovodne mreže i selo Mezgraja će biti bez vode do kraja dana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pokvareni troosovinci

    21:52 // 25. 7. 2022.

    E jadna smo d4zava kad su pocele rabadzije peska da komentarisu sta je dobro uradjeno na vodovodnoj mrezi.APEL Vodovodu da angazuju firmu koja zna.

  • Jane

    20:11 // 25. 7. 2022.

    Koliko se dugo radeo k9lektor kod KPD om. Kopanje, prekopavanje,, prefakturisanje, aneksi.Myksimalno prizemno i nekulturno da rabadzije komentarisu.

  • Gaga

    10:31 // 25. 7. 2022.

    Postoje li nacrti I mape podzemnih instalacija,pa da,oni sto vrse popravke,znaju gde je sta,a Ne da kopaju I buse nasumice?!

    • Gemetar

      17:39 // 25. 7. 2022.

      Ima Gago katastar podzemnih instalacija, koji se prilaže uz projektnu dokumentaciju, ali to treba da tumači stručno lice koje prati radove otkopavanja

    • Libela

      20:06 // 25. 7. 2022.

      Pa stari izvodjaci radova miniraju poso.A sto je najbitnije nisu ni strucni.Setite se Jure kid KPD. Kolektor.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: