Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:10, 2. 2. 2022.

Oštećeno dečije igralište u centru Prokuplja, iz Gradske uprave najavljuju postavljanje kamera

IMG-4264 Za samo nekoliko meseci oštećeno igralište; Foto. Lj. M.

Iako je prošlo manje od pola godine kako je u centru Prokuplja pored Gradske uprave napravljeno novo dečije igralište, nepoznati počinioci su prethodnih dana gotovo uništili taj prostor, zaštitna ograda je pokidana, polomljen je deo klackalica, a ljuljaške su išarane. Gradonačelnik Prokuplja Milan Aranđelović kaže da se uništavanje javne imovine dešava svakodnevno i najavljuje postavljanje video-nadzora.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • majka

    20:14 // 2. 2. 2022.

    Igraliste u okviru Opstine grada Prokuplja, u samoj blizini zatvora u 2022 godini, 21 veku.. nema kamere? Sramota! Ko bi bio kriv da se neko dete povredi ne daj Boze?

  • Pk

    20:33 // 2. 2. 2022.

    Sve je ovde trulo, od roditelja koji ne vaspitavaju svoju decu, do same te gradske uprave koja vec 20 godina na moze da sredi fasadu najlepse zgrade u Toplici i na kojoj stoji natpis da je zabranjeno kretanje pored zgrade zato sto otpadaju delovi fasade! E i nekom padne na pamet da pored takve fasade koja moze nekog da ubije bude decije igraliste?!?!?!?!

  • Mile

    11:39 // 3. 2. 2022.

    Igralište se od zgrade Gradske uprave nalazi udaljeno bukvalno 1 metar. Gradska uprava ima noćnog čuvara. Nemoguće je da ne čuje vandale noću dok razvaljuju ogradu. Kroz prozor može da ih vidi. Ok, može biti opasno i ne treba sam da im se suprotstavi, ali može da pozove policiju, koja je udaljena čak 200 metara odatle. Ali, ovako je lakše svima, doću ujutru i popisati štetu, ne zameriš se nikome..

  • Ana

    09:53 // 4. 2. 2022.

    3,7 miliona dinara tobogan, ljuljaska i ograda(zica)?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: