Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:41, 12. 3. 2012.

Otkaz za bivšeg direktora Ei Niš

Miodrag Stamenković Miodrag Stamenković; arhivska fotografija; foto: Istinomer

Doskorašnji direktor Elektronske industrije Miodrag Stamenković otpušten je iz ove kompanije krajem prošle nedelje, saznaju Južne vesti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • danko

    08:47 // 12. 3. 2012.

    A toliko mnogo je ucinio za propast Ei-a,malte ne isto kao i njegovi prethodnik.

    • Neko

      12:25 // 12. 3. 2012.

      Bruka je rugati se nekome ko je dobio otkaz, posebno kad je posredi politička odmazda halapljivih demokrata, kojima je sve malo, pa došli i do EI-a, da i tu bljesne "oluja"... Ovo su smešni razlozi za otkaz!

  • Danko

    14:20 // 12. 3. 2012.

    Svaki otkaz koji je posledica nerada i rasula je za pohvalu(Sta se proizvelo u EI za vreme njegovog mandata).Zapitaj se kako je izabran na ovu duznost?(Kao strucnjak ,koji je konkurisao na javnom konkursu ili je primljen kao partijski kadar).Ei je odavno mrtva,a ne postoji sansa da ikada ozivi,jer je sve zastarelo i propalo.Sada ei sluzi samo za pranje para i smestaj kadrova.Zasto bi inace strane firme(jura,..)gradile nove zgrade ,na novim lokacijama,umesto da dodju u ei,gde bi za malu lovu dobile propale fabrike(i fizicki propale).Radio sam u ei,te ovo ne govorim napamet.

    • Neko

      15:29 // 12. 3. 2012.

      Pa ne možemo reći da je neko NESTRUČAN, jer je pomenuti gospodin dipl.ing.elektronike!!! Ne mogu ja da komentarišem njegovu nestručnost, a STRUČNOST BOŽE OLUJE da stavim na prvo mesto! Boža je poznat verovatno više Vama nego meni, jer nisam radio u EI!? Vi jeste, pa znate o kakvoj OLUJI govorim. Tek sada će biti raspada, jer DS sve kontroliše.

  • ana

    14:27 // 12. 3. 2012.

    Zbog cega je odmazda ovoliko jaka, to znaju samo njih dvojica. I, obojica su, svako u svoje vreme smatrali da su bogom dani i nedodirljivi.
    Bozidar Petrovic, je radnike van Ei Holdinga, precrtao s platnog spiska, od njegovog dolaska primili su samo 6700 dinara. za sve to vreme u EI Holding redovnso stizu subvencije oko 4miliona, svakog meseca.
    Po, kom osnovu radnici EI Holding korporacije primaju subvencije - a od njih i plate? Da nema radnika zavisnih preduzeca, ne bi republika odobravala ni subvencije.
    Ono malo zaposlenih cuti, jer kad vidi kako "glave lete" onda se plase da ne izgube i neplaceno radno mesto.
    Tesko drzavljanima Srbije s demokratama, ali sami su ih izlupali serpama a posle izabrali, dozivotno!

    • Veselin Radulovic

      19:00 // 12. 3. 2012.

      Ana / ne znas sta pricas, subvenicje nisu ni priblizno redovne, jer stlano kase po mesecima. A sto se tice toga da kasne plate kad stignu subvencije je cista glupost. Zna se kako su plate isplacivane dok je bio Miodrag kao direktor i sta je sve radio kakve kriminalne radnje. Nekim ljudima koji znaju je to opste poznata stvar, a lajicima koji samo citaju komentare je sve to nepoznanica.

  • Boban Zdravkovic

    19:07 // 12. 3. 2012.

    Samo hocu da vas podsetim da je ovaj gospodin kao direktor prodao apartmane ("ruinirane")na n. beogradu po 500 din za kvm?? I da, jeste, za nekoliko godina potrosio 3 miliona na reprezentacije, vecere, parfeme, pica i sl. zaposlio cerku sa ogromnom platom, o drugim tezim stvarima i da ne pricam. Nije sve tako crno belo kao sto mislite.

  • Ogledalo

    22:10 // 12. 3. 2012.

    Opa Đurđo...počelo klupko da se odmotava!
    More...u aps svi ti koji su muvali pa neka se onda brane sa slobode!
    Dok radnici rade za džabe, neki se tamo švrćkaju sa državnim parama još kukaju kako im je malo, a niko od njih nije nevin...svako od njih je makar jednom zloupotrebio svoj položaj!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: