Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:47, 26. 5. 2014.

| Društvo

Otkazani čarter letovi iz Niša

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
avion-antalija.jpg
Ovako su avioni "Fribrd Erlajnsa" sletali na niški Aerodrom prošle godine, arhivska fotografija

Jedini avioprevoznik, koji je ovog leta trebalo da saobraća sa niškog Aerodroma, “Fribrd Erlajns” i Turistička agencija “1A Travel” odustali su od avio linije Niš-Antalija-Niš.

Razlozi su, kako kažu u Agenciji, pre svega, slabo interesovanje Nišlija, ali i vremenske nepogode koje su zadesile Srbije prošle nedelje.

- Obaveštavamo sve poslovne partnere, putnike i javnost, da smo usled trenutne situacije izazvane elementarnom nepogodom, a prateći parametre prodaje, bili prinuđeni da otkažemo planirane letove aviokompanije "Fribrd Erlajns" na liniji Niš -  Antalija - Niš - stoji u saopštenju Agencije “1A Travel”.

Za sve putnike iz Niša Agencija “1A Travel”  obezbedila je autobuse, koji će putnike prevoziti do beogradskog Aerodroma.

Kako je ranije najavljivano, bilo je planirano da čarter let iz Niša do Antalije saobraća od 6. juna do 19. septembra i to jednom nedeljno.

Ipak, sa Aerodroma “Konstantin Veliki” letova neće biti do daljeg, a "post" traje od kraja oktobra i prekida saradnje sa “Montenegro Erlajnsom”.

Iako je bilo pregovora sa kompanijom “Air Serbia”, prema informacijama iz menadžmenta novog srpskog avioprevoznika, od toga, bar za sada, nema ništa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • milan

    13:04 // 28. 5. 2014.

    Koliko se secam DR Perisic se i tu lepo naslikao pa kao i za sve MUCAK.Letecemo mi iz Nisa ali ne avionom,na neki drugi svet sigurno i to gratis.Kao da se dogovaraju u kafani sa partnerima i jave nam

  • Realista

    09:46 // 28. 5. 2014.

    tuga i jad! U ovom gradu ni dva mala šoping centra ne mogu da opstanu (Merkator je poluprazan). Sigurans am da je "1A travel" odlično znao da će biti otkazani letovi ali je "mamkao" klijente sve vreme

  • Kive

    17:43 // 27. 5. 2014.

    Pre dve godine smo leteli u Pariz iz Nisa sa kratkim transferom iz Podgorice ujutru u 08 smo poleteli a u pariz bili oko12h .dugo cu to pamtiti kao naj putovanje.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: