Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:37, 4. 10. 2012.

| Društvo

Otkazi zbog partijskog zapošljavanja

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
PARKING-SERVIS.jpg

Nakon pisanja Južnih vesti troje novozaposlenih u Parking servisu uključujući i Davora brata šefa kabineta gradonačelnika Niša Dejana Andrejevića, od danas više ne rade u ovom preduzeću.

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić saopštio je da je prema njegovoj odluci, nakon razgovora sa novim v.d. direktorom Parking servisa Markom Jankovićem (SNS) sa troje novozaposlenih prekinut radni odnos.

- Prilikom formiranja vlasti potpisali smo koalicioni sporazum u kome piše da godinu dana neće biti povećanja broja zaposlenih, što se ne odnosi na menadžment. Kada kažemo menadžment misli se na direktora i njegovog zamenika, jednog ili dva pomoćnika. Direktor Parking servisa je primio 3 čoveka u nižoj hijerarhiji i oni od danas više ne rade – rekao je Perišić.

Gradonačelnik je potvrdio da je jedan od te trojice i brat njegovog šefa kabineta.

- V. d. direktor Parking servisa nije znao za koalicioni sporazum i primio je dva čoveka u najuži menadžment, dva čoveka sa velikim iskustvom i tri osobe na neka niža mesta u hijerarhiji, a jedan od njih nosi prezime Andrejević i jeste rođeni brat mog šefa kabineta – kaže Perišić.

Perišić je dodao da je takvu odluku morao da donese iako su oni bili primljeni na tri meseca, a ne na neodređeno vreme.

Ispoštovao je kako kaže koalicioni sporazum, a u pitanju je i lični kredibilitet. Pošto je reč o nečemu što su svi obećavali u predizbornoj kampanji, Perišić ističe da od danas trojica zaposlenih na nižim radnim mestima više ne rade u Parking servisu.

Podsetimo, kako su Južne vesti juče objavile, u Parking servisu je pre nekoliko dana zapošljen Davor, rođeni brat šefa kabineta gradonačelnika Niša Dejana Andrejevića (SNS), a od ponedeljka je postavljen i za šefa službe "pauka". Dejan Andrejević je izjavio da on nije uticao na zapošljavanje svog brata.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • miki maus

    13:45 // 5. 10. 2012.

    da li se zna ko ce od niskih politicara prisustvovati sutra 6 oktobra, na PARADI?

  • Talicni Tom

    09:27 // 5. 10. 2012.

    Pa ja mislim da ovoga ima samo u Nisu, kada su zuti zaposljavali i grabili radna mesta i kapom i sakom niko ni da spomene, a samo su pred formiranje nove gradske vlasti zaposlili na desetine svojih clanova i simpatizera a kada SNS zaposli cak i jednog svog clana to se docekuje na noz, a druge dve partije u vlasti kao da i ne postoje u gradu

    • Dejana Tviter

      12:31 // 5. 10. 2012.

      To i ja pričam sve vreme!Pomisliće neko da mi je mnogo dosadno u životu čim ovde lupam komentare, ali ne mogu da se obuzdam kad vidim nerealne,žuto orijentisane,rekla bih i plaćene komentare protiv SNS. A ti isti su se pokazivali dugi niz godina i pokazali su se u lošem svetlu i nemaju prava da napadaju bilo koga,a kamoli čoveka koji sve radi po zakonu i pred novinare iznosi sve što uradi!

  • nije bitno

    06:09 // 5. 10. 2012.

    Pozdravljam napore nove vlade.Bravo u pozitivnom smislu.Odlučiti se to je cena uspeha.Dokle da budemo robovi povlašćenih ljudi.Treba jednom za svagda rasčistiti sa "nedodirljivim Srbima".Kada je haos u zemlji prvi koji beže su kapital i inteligencija...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: