Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:19, 4. 6. 2019.

Otpada fasada sa "problematične" zgrade u blizini Čaira u Nišu

otpada fasada Još jedna zgrada predstavlja potencijalnu opasnost za prolaznike; foto: čitalac

Fasada sa zgrade u Ulici Tome Rosandića u blizini čairskog parka otpada već dva dana, svedoče građani koji stanuju u ovom delu Niša, a deo nije ograđen i postoji opasnost da malter padne na prolaznike. U Građevinskoj inpekciji kažu da nisu znali za problematičnu zgradu i da će sutra reagovati.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Djoka

    17:28 // 4. 6. 2019.

    Komunalna policija ne zna za ovaj slučaj ali zato znaju za svaku babu koja prodaje luk i paprike bez dozvole.

  • Pera

    19:28 // 4. 6. 2019.

    Ne razumem postojanje građevinske inspekcije u Nišu. Oni u ništa nisu upoznati i samo znaju da razvuku traku i ništa više. Pa to i moja baba zna da uradi!. Ajde bre, radite ako znate ono za šta primate platu, sram da vas bude! (mislim na građevinsku inspekciju, mada i komunalna policija nije ništa bolja)

    • Pa moglo bi se RECI da više ne postoji

      09:17 // 5. 6. 2019.

      Pero ne čudi se ništa, prošle nedelje odem ja da uzmem rešenje u inspekcije kad tamo na hodniku zateknem Lika neznam mu ime bio je u Komunalnoj Policiji, u parkiću na Bulevaru u kafićima maltretirao, šikanirao ljude čak mislim da je u jednom kafiću potegao stolicu na čoveka ja mislio on više ne radi kad on u inspekcijama ja misli došo nešto da završi kad on uđe u kanc.i sede za sto ŠTA REĆI

    • Mislim da gresis

      09:42 // 5. 6. 2019.

      Da li ti stvarno mislis da svi gradjevinski inspektori ne rade svoj posao kako treba? U svakom zitu ima kukolja. Ako nesto neznate o nekim inspektorima nemojte da pisete i da ih stavljate u isti kos tipa "samo znaju da razvucu traku, to moze i moja baba". To sto neki kaljaju tu profesiju, to je nesto drugo, to su oni koji su svirali klavir. Ima kvalitetnih dobrih Ins. koji nemaju mrlju u karijeri

  • Posmatrac

    17:11 // 4. 6. 2019.

    Toliko o kvalitetu novogradnje u Nisu. A, sta kaze veliki strucnjak gosn Banana koji zivi tu negde....??

    • Ouzo

      17:55 // 4. 6. 2019.

      I,za ovo ti je bote,Banana kriv?Vidi sa ovim tvojim miljenicima,sto ti sendvice daju,ko je podmicivao i primao zgrade u kafani,na cackalicu!

  • Aca

    17:29 // 4. 6. 2019.

    Taj deo je nezdrav za stanovanje kao i ceo Cair jer je ceo kvart na visokom nivou podzemnih voda ,a oni se setili jos da stave bazen ispod zgrade, katastrofa koje projektovao taj objekat!

    • Komsija

      09:17 // 5. 6. 2019.

      Pricas bezveze o toj zgradi, pomesao si je, Ta zgrada sa spa centrom i bazenom to je zgrada br. 4, ovo je zgrada br. 6, na raskrsnici sa ulicom Branislava Nusica...

  • Dilinger

    18:50 // 4. 6. 2019.

    Ja sam komsija iz Ulice.Zgrada je prvo trebala da ima 5 spratova,ali su Banana i Danilo izdejstvovali da se izgradi ona skalamerija od koje sunca nemamo.Da ja nisam bot i da g.Banana zivi bas u toj zgradi.

    • Komsija... da nastavnim

      09:13 // 5. 6. 2019.

      A o tome sto svi mi stanari iz tog dela, nemamo mesta za parking od ovih sto dolaze da treniraju i parkiraju se ljudima na parking, a pogotovo oni sto su postavljali svoje "trouglove" za parkiranje to je posebna prica. Zgrade br. 4 o kojoj si pricao, ta zgrada je trebala da ima 6 spratova, bas koliko i ima, kao i zgrada br. 6. A uskoro krece izgradnja nove zgrade u toj ulici Branislava Nusica!

  • kgb

    23:13 // 4. 6. 2019.

    To su te fensi zgrade za niski jet set....

  • ***

    05:12 // 5. 6. 2019.

    Ovde otpada koliko mi se cini samo boja,ispod je stiropor,u Vozdovoj 51 i 53 otpada malter sa sve cetiri strane zgrade.Pre par dana mi je pao na terasu.Niko od nadleznih ne reaguje,prijavljivano bezbroj puta.

  • Realista

    09:08 // 5. 6. 2019.

    Ko proverava kvalitet zgrade šta je radela Inspekcija dok se je ovaj objekat zidao da li je moguće da je neko štedeo na fasadi a posle uzeo dobre pare za stanove šta sada znače trake ako se fasada ruši ispada da bilo ko može da bude investitor i da zida, gde vam je gospodin TEŠKI da ga pitamo kome sve daje dozvole za gradnju!

  • Tt

    21:53 // 4. 6. 2019.

    Zgrada je raspad od samog starta. Nastale rupe u parketu prve zime, kondenzacija na prozorima, vodovodna cev pukla prve godine, radiajtor u kupatilu procureo. Jedan broj stanara je imao I problem jer se deo krova takodje srusio jos prve godine. Isti investitorr trenutno prodaje stanove po najvecim cenama u gradu, ali nisu mnogo boljeg kvaliteta ni mnoge druge novogradnje.

    • zahav

      11:12 // 5. 6. 2019.

      kakav investitor takvi i kupci. sve sam jet set!

  • S.Nikolić

    09:54 // 5. 6. 2019.

    Nije u pitanju klasični malter već onaj finalni obojen debljine od nekih 2 m.m ali dovoljan da nekog povredi !
    E sad što je to držalo 2-3godine je druga tema !

  • rece covek

    11:07 // 5. 6. 2019.

    Dodju tako i stave trake oko cele zgrade.Pa kuda da udjemo u zgradu?

    • Шта даље?

      16:29 // 5. 6. 2019.

      Баш тако.Ево данас,дошли у Вождову 51 и 53 и са дворишне стране ставили траку на средини,као да само ту отпада фасада.Шта сада и до када? Шта ће бити кад дуне ветар и покида траку,куда да пролазимо да бацимо ђубре? Шта је следећи потез,вероватно да се иселимо или да нам наложе да санирамо фасаду?

  • Mara

    21:58 // 4. 6. 2019.

    Veliki kvalitet

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: