Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:36, 2. 3. 2016.

Otpustila načelnika da bi zadržala posao ćerki?

dom-zdravlja Dom zdravlja Kuršumlija; foto: kursumlija.org

Dok bivši načelnik stomatologije u kuršumlijskom Domu zdravlja Miroljub Đurić tvrdi da ga je direktorka Uranija Petrović nezakonito otpustila kao tehnološki višak da bi zadržala u radnom odnosu svoju ćerku, Petrovićeva to negira i tvrdi da je sve urađeno po zakonu. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Rajna

    11:01 // 2. 3. 2016.

    Čoveka sa 20g.staža da otpustiš.Kolegnicu koja je neminovno najbolji lekar.sa 35g.staža salješ u kućne posete.Katastrova.Lični hir direktorice i njene zamenice.Nije to njihova svojina.Žene ruše ugled.D.Z.K.

  • zvezdana

    08:56 // 2. 3. 2016.

    Stašno.Sraman čin.Da zaposliš svoju ćerku.a kolegama otkaz.Katastrofa.Presednik opštine bolje da se zapita što mu narod gladuje.Ljudi na ivici egzistencije.On priča o domu zdravlja.Koji pakao na poslu su preživele porodica Arsenijević.Đurić.Avramović.Presedniče nije Kuršumlija.AD.Planinka.Narod gladuje.Ničija nije gorela do zore.Podrška Stomatologu.Dr.M.Đ.

  • bas cudno

    09:06 // 2. 3. 2016.

    Bas cudno da je za bodovanje bilo uzeto kao kriterijum broj usluga verovatno njena cerka ima najveci broj usluga ALI ima mali radni staž tek dve godine, a da NJENA CERKA ima radni staz od 17 godina kao kriterijum bi sigurno bilo radni staz ovo je stvarno vandalizam šta rade pojedini rukovodioci isto se ponašaju direktori javnih preduzec nacelnici uprava kao da su BOGOVI

  • Rajna

    09:31 // 2. 3. 2016.

    Bodovanje je tako nepravilno odrađeno.Užas.Lokalna samouprava i odbornici neka se stide.Što ukazuju poverenje Sadašnjoj direktorici.D.Z.KURŠUMLIJE.Cirkus..

  • Rajna

    09:11 // 2. 3. 2016.

    Katastrofa šta rade u Kuršumliji direktoruca d.z. ona njena zamenica.Lokalna samouprava.Bruka.Podrška Dr.M.Đ.

  • Dragan Petrov

    10:01 // 2. 3. 2016.

    Dragan: Bruka za drzavu, direktorka i lokalna samouprava se ponasaju kao je ovo njihov pasaluk. Dr Djuricu, niste sami i izdrzite i istrajte u borbi

  • zvezdana

    09:26 // 2. 3. 2016.

    Bodovanje je neispravno.Ja verujem u sud .Kao pravednu instituciju i nadam se daće Dr.M.Đ.Ostvariti svoja prava i vrlo brzo.početi sa radom.Nije dom.z.K.Lična svojina Direktorice pa da tako postupa.Svojoj ćerci privatnu ordinaciju.Lepo je to što misliš na svoje dete.Sramno je to što ne biraš sredstva.Ostavljaš kolege bez posla.Bruka.Užas.

  • običan-g-

    20:22 // 2. 3. 2016.

    Smena direktorice,i zamenice ona sve drži u svojim rukama.Zamenica sve u rukavicama zavijeno.Da nikad neznaš šta ti misli.šta smera.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: