Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:44, 10. 12. 2023.

| Društvo

Otvaranje gasnog konektora u Nišu - "glupa pravila", Vučićeve dve rečenice i najava pobede

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Aleksandar Vučić
Vučić rekao i više od dve rečenice; foto: Sonja Vidojković

Zbog "glupih pravila" koja mu ne daju da se pohvali onim što je uradio za svoju zemlju, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije se mnogo obraćao medijima i predsednicima Bugarske i Azerbejdžana i šefu delegaciji EU u Srbiji na svečanom puštanju u rad gasne interkonekcije Srbija - Bugarska, ali je stigao da kaže: "nemojte da se sekirate, mi ćemo svakako da pobedimo". On je u subotu na Pinku najavio da će u Nišu reći dve rečenice, ali je malo produžio obraćanje.

"Floskule o funkcionerskoj kampanji ne može da sluša i zbog takvih optužbi u Nišu će se samo kratko obratiti prisutnima", rekao je u subotu za Pink predsednik Srbije i nosilac liste "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane" za parlamentarne, ali i pokrajinske i lokalne izbore.

Izviniću se ljudima što ću da kažem samo dve rečenice: hvala što ste došli - rekao je Vučić za Pink.

Ipak, imao je više od dve rečenice u Nišu - prvo je kratko na engleskom pričao za strane medije, a onda je na svečanosti objasnio svoju odluku:

Imamo glupa pravila koja smo usvojili u našoj zemlji da, kada nešto uradite u svojoj zemlji, mesec dana pred izbore ne smete da se pohvalite time što ste uradili za svoju zemlju. Zamoliću ministarku energetike jer nije član nijedne stranke, niti na kandidatskoj listi, te će nam evropski prijatelji oprostiti što će ona da vam se obrati danas, a ja ću da poštujem ta pravila. Bez obzira na pravila i sve što smo naterani, nemojte da se sekirate, mi ćemo svakako da pobedimo, ovo je velika pobeda svih nas zajedno - rekao je Vučić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ???

    11:33 // 11. 12. 2023.

    Kakvo je otvorili i kude je toj?

  • Razjareni bik

    07:42 // 11. 12. 2023.

    Bila li je namesnica, ne videh je ;) Čula sam da se ogadila šefu, ne može više očima da je vidi ;) ;) ;) Hehehehe brod tone ...

  • Filozof

    19:26 // 10. 12. 2023.

    Zbog "glupih pravila", Zakona o predsedniku (Clan 11.), Predsednik Republike uziva imunitet kao Narodni poslanik.
    Dobra strana je sto o imunitetu predsednika Republike odlucuje Narodna skupstina vecinom glasova ... Još 7 dana, mislite o tome...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: