Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:00, 7. 5. 2021.

| Društvo

Otvoren šalter "Objedinjene naplate" u Lalincu, meštani ubuduće ne moraju do grada da plate račune

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
šalter lalinac foto Grad nIs
Gradonačelnica Niša i predsednik Palilule na otvaranju šaltera; foto: Grad Niš;

Jedan od problema koji imaju meštani Lalinca danas je rešen - dobili su šalter na kojem će ubuduće moći da bez provizije i odlaska do grada plate račune, kako navode na sajtu Grada Niša, nakon što su to sami građani predložili.

Plaćanje računa u komšiluku sada je omogućeno i Lalinčanima koji su dobili šalter u svom selu. Gradonačelnica Dragana Sotirovski koja je ovu prostoriju otvorila zajedno sa predsednikom Opštine Palilula Bratislavom Vučkovićem rekla je da su gradska preduzeća i ustanove servis građanima i da je ona zadovoljna tek kada su građani zadovoljni.

Otvaranjem šaltera u Lalincu omogućeno je plaćanje računa meštana tog i okolnih sela u kojima se podeli oko 1.800 računa za pružene usluge javno-komunalnih preduzeća - navode na sajtu Grada.

Prema rečima direktorke JKP Objedinjena naplata Jelene Stojanović, šalter tog preduzeća već je otvoren u selu Matejevac, a uskoro će ga biti i u Gornjoj Vrežini.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Petko

    08:23 // 9. 5. 2021.

    Čule podguzne muve da je predsednik od petka najavio obilazak sela po Srbiji, pa brže bolje da i oni daju doprinos.Poltronstvo pa nema kud.

  • Mikica

    08:21 // 9. 5. 2021.

    Kako li su pogodili put u Lalinac? Ovo im je prvi put u životu da su bili u tom selu, čak i ovaj folirant.Mora da je vozač uključivao navigaciju.

  • Jurisko

    22:57 // 8. 5. 2021.

    Gradonačelnice, bolje uvedite e račun u Niška javna preduzeća, Nemoj da trošite pare na ovakve stvari Pa sva sela imaju e i m banking, stalno se putuje za grad i ne znam šta će vam ovo. Ili možda da zaposlite nekog aktivistu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: