Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:39, 12. 1. 2012.

Otvorena apoteka u Dubovu

Zitoradja, Dubovo, apoteka

Za stanovnike planinskog sela u opštini Žitorađa otvorena je apoteka u okviru seoske ambulante i radiće svakog radnog dana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • danijela

    11:08 // 13. 1. 2012.

    pa to je sjajno

    • Ja

      12:31 // 13. 1. 2012.

      Citajuci juzne vesti zakljucio sam da opstinska vlast u Zitora]i radi fenomenalno,mislim da bi trebalo da se na njih ugedaju i ovi iz grada.

  • dalibor

    15:46 // 19. 1. 2012.

    Marketing,naravno zato sto se blize izbori!!!!

  • Dalibor Ristic

    15:47 // 19. 1. 2012.

    Marketing,blize se izbori....naravno!!!!

  • Nislija

    05:43 // 4. 2. 2012.

    Ako je ovo ta apoteka na fotografiji, mislim... jadno. Svako domacinstvo ima u kuci bar polovinu svega ovoga sto stoji u ovoj "Apoteci".

    • žitoeađanin

      17:37 // 2. 5. 2012.

      za njih je ovo dovoljno a plus ako neki lek zatreba mogu da naruče,pogotovo što u tim selima 90% stanovništva preko 80 godina i ovo je za njih super.

    • POKRETVETERANA TOPLICA

      02:18 // 7. 12. 2012.

      Kad je Dubovo bilo OPŠTINA Žitorađa je bila samo neka poljska železnička stanica... Kako sevlast iz opštine odnosi prema ovom kraju je sramota, nije opština Žitorađa mesna zajednica Žitorađa. Opštinska vlast ne radi ništa osim za mesnu zajednicu Žitorađa... Sramota je da se kaže da je dosta. dubovci su izgradili stan za doktora i poklonili ga Domu zdravlja a imaju lekarski pregled samo dva puta nedeljno po 3 sata... Dva ili tri puta dolazi lekar u Dubovo a tamo dolaze stara i iznemogla lica iz Starog Momčilova, Novog Momčilova, Asanovca, Zladovca, Kara,Širina, Konjarnika... dolaze starice od preko 80 godina pešice da vide lekara ... SRAM BILO OVOG IZ ŽITORADJE IAKO I NJEMU NIJE MNOGO BOLJE... JEDINO AKO IMA RODJAKA U DOMU ZDRAVLJA PA JE ZADOVOLJAN... SRAMOTA ... OVO NAŠI STARI NISU ZASLUŽILI... ONI SU IZGRADILI SVE ONO ŠTO OVI "STRUČNJACI" UNIŠTIŠE U ZADNJIH 20 GODINA.... BRUKA, SRAM VAS BILO SVE U OPŠTINI ŽITORADJA I DOMU ZDRAVLJA.... izvinite na iskrenosti i činjenicama...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: