Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:00, 6. 7. 2018.

| Društvo

Otvorene šahte u parku u centru Leskovca opasnost za decu

Autor:B. AntićIzvor:Južne vesti
sahte park leskovac
Tri od 4 šahte nemaju poklopce, foto: B. A.

U parku u centru Leskovca, u blizini zgrade bivšeg garnizona, 3 šahte nemaju poklopce. Prema rečima građanina koji se javio redakciji Južnih vesti, one predstavljaju opasnost za decu koja se tu igraju.

Od 4 šahte, tri nemaju poklopce, pa deca koja se igraju u tom parku, kaže Leskovčanin Lazar M. mogu upasti i povrediti se.

Svi mi vodimo računa i upozoravamo decu da gledaju i paze gde idu, ali ona u igri mogu doći do tih šahti, upasti u njih i povrediti se - kaže Lazar M. sahte park leskovac Otvorene šahte opasnost za decu koja se igraju u parku, foto: B. A.

U komunalnoj policiji, na osnovu čijih se prijava postavljaju šaht poklopci, kažu da im konkretno za te šahte ništa nije stiglo i da će zahtev proslediti nadležnoj službi, kako bi se šahte zatvorile. Oni međutim, nisu precizirali kada će biti postavljeni novi šaht poklopci.

Konkretno nam taj problem nije prijavljen. Zavešćemo i prosledićemo dalje nadležnima, kako bi se postavili novi poklopci - kažu u komunalnoj policiji.

sahte park leskovac Otvorene šahte dugogodišnji problem Leskovčana, foto: B. A. Inače, Leskovčani se često žale na ovaj problem, a nadležni su pre 2 meseca počeli sa postavljanjem novih šaht poklopaca i slivnih rešetki, za šta je, od para poreskih obveznika, izdvojeno 4,3 miliona dinara.

Građani, kao i do sada, komunalne probleme mogu prijaviti Južnim vestima preko aplikacije Prijavi problem, ali i komunalnoj policiji na brojeve telefona 016/ 215 400 i 064/ 897 36 65, faksom na 016/ 218 818, kao i onlajn na sajtu Uslužnog centra.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • milan

    16:30 // 6. 7. 2018.

    Postavite plasticne ojacane sahte i reseno pitanje a ne gvozde, plastika nema vrednost na merenje.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: