Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:31, 21. 2. 2024.

| Društvo

Otvoreni dan u niškom prihvatilištu za pse - prilika za udomljavanje

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
pas
U subotu od 11 sati; ilustracija; foto: Zavod "Pit"

Ljubitelji životinja imaće priliku da u subotu, 24. februara, od 11 sati, posete izložbu pasa u prihvatilištu kod Gradske deponije u Nišu i da usvoje psa ako žele.

Posetioci će moći i da izaberu psa sa kojim žele da se predstave na izložbi i zajedno odnesu pobedu, a očekuju ih i animatori, kao i druga iznenađenja, navode organizatori.

Dragi sugrađani, roditelji, deco i ljubitelji životinja, s obzirom na to da februar vezujemo za mesec ljubavi, ne smemo zaboraviti ni na ljubav prema našim krznenim prijateljima - poručuju organizatori.

Oni koji žele, moći će i da udome psa i pruže mu topli dom. Otvoreni dan organizuju JKP Mediana i Udruženje “Pit”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Srba

    01:01 // 23. 2. 2024.

    Većina ovih pasa radjala se i rasla na ulici. Ne pravimo se naivni.

  • Polazite od pogrešne teze

    11:35 // 22. 2. 2024.

    Nisu psi krivi što su napolju, što nemaju vlasnika. To je poenta svega. Kada bi se kažnjavalo svako odstranjenje životinja iz doma, ovakvih pojava ne bi ni bilo. Ali to je posao komunalne policije, one iste od koje prave privatnu policiju a koja, uzgred budi rečeno, ne radi ništa a prima platu iz budžeta. Najlakše je okriviti životinju, najteže je doći do logičnog zaključka

  • Srba

    00:35 // 22. 2. 2024.

    Radite na izgradnji azila, a ne organizujte ovakve gluposti. Grad i centar su pretvoreni u štalu. A da ni ne pričamo o napadanju prolaznika i klanju mačaka po celom gradu. U čemu je poenta svega ovoga? Gde razuzdale čopore pasa, sklepane kućice, slamu možete da vidite na sve strane po Evropi? Da li ih ima po Beču, Ljubljani, Zagrebu, Minhenu, Ženevi, Frankfurtu, Parizu, Amsterdamu….? Dosta više!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: