Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:26, 30. 8. 2016.

| Društvo

Otvoreni i letački dan na niškom aerodromu

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti, Tango Six
helikopteri
Druženje sa pilotima i uživanje u letačkom danu; foto: vs.rs

Svoje kapije vojni deo niškog aerodroma otvoriće 17. septembra, a tada bi, pored izložbe letelica, posetioci trebalo da vide i prigodan letački program.

Ovo je portalu koji se bavi vazduhoplovstvom “Tango Six” potvrđeno u Ministarstvu odbrane, a niška 98. vazduhoplovna brigada će svoj zbor pred građanima imati u subotu 17. septembra.

Nedelju dana pre toga, u bravurama srpskih pilota uživaće posetioci na Aerodromu “Batajnica” kada će svoje letelice i svoje umeće predstaviti 204. vazduhoplovna brigada.

U Nišu je “otvoreni dan” održan i u maju 2014. godine, a tada su svoj program imali piloti helikoptera i aviona Utva-75. Posetioci su razgledali vojnu tehniku i letelice, a imali su priliku da uđu u kokpite vojnih letelica, stave pilotsku kacigu i druže se sa pilotima i padobrancima.

Ulaz je bio iz Sarajevske ulice.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Aja

    00:15 // 31. 8. 2016.

    Koliko razmazenih ljudi. Sve smeta.
    Ako, neka lete. Na zalost, verujem da nemaju puno prilike da to cine, neka malo i slusamo avione, ima i nas kojima ne smeta. :-)

  • Biba

    00:13 // 31. 8. 2016.

    E jadna vasa deca kojoj nije imao ko da objasni da se nekad sasvim normalno zivelo i uz nocna letenja aviona i helikoptera nad nasim gradom, a vi roditelji stidite se cinjenice da ste upravo bas vi - ti koji ste deci stvorili strah od sasvim normalne pojave...Imam dvoje dece i oboje su presrecni kada cuju zvuk aviona i trce na prozor da ih vide, oboje su se s uzivanjem uspavali uz njihov zvuk

  • Zavejani grad

    23:59 // 30. 8. 2016.

    Ajde bre...neka ljudi vezbaju i treba..ako ne spavate masite im..kad civilni zazivi..pa kargo..gde cete..navikavaj te se

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: