Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:12, 16. 7. 2021.

Otvoreni vrtići u OŠ "Njegoš" i školama u Sićevu i Ostrovici

217397183_1149729272213187_6659243461305282385_n Vrtić u školi; foto: T. T.

Osnovna škola "Njegoš" u Nišu otvorila je danas odeljenje za decu od 3 do 5 godina, pa roditelji koji do sada nisu uspeli da upišu mališane u vrtiće na teritoriji opštine Pantelej, mogu da konkurišu za taj prostor. Odeljenja za decu tog uzrasta otvorena su i u Osnovnoj školi "Nadežda Petrović" u Sićevu i Ostrvici, pa direktorka ističe da sada roditelji neće morati da vode decu u gradske vrtiće.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Sonjadjus

    17:28 // 16. 7. 2021.

    Ma sram vas bilo sve odreda u Pcelili a ponajvise direktorku koja je umislila da je sve i sva. Umesto da grade vrtice, da upisuju decu, ona tera "strogocu" i koristi zaposlene koji slepo slusaju zbog parceta hleba zarad svoje funkcije i ulagivanja svojim stranackim nadredjenima.

  • Y

    15:47 // 16. 7. 2021.

    Direktorka je progutala jednu 2 ispred 420...ali to nije nista novo.Laz se nazalost ukorenila u Pcelici.

  • Sladja

    15:54 // 16. 7. 2021.

    Koja crna deca u Sicevu i Ostrovici? Pa tamo je skola jos pre deset godina trebala da se spoji sa skolom iz Niske banje, imala je sa svim isturenim odeljenjima 120 dece a direktorica sad se hvali otvaranjem vrtica. Sta bulazni? Umislila da je neko i nesto!!! Muz joj ispunio zelju da direktoruje. Svr je ovo dno dna.
    Zemljo Srbijo ovo nisi zasluzila!!!

  • Бабино Унуче

    14:55 // 16. 7. 2021.

    Свака част свим вртићима и свим васпитачицама али БАБЕ су најбољи васпитачи деце.Још кад чујем да неки ове установе зову ЈАСЛИЦЕ - нимало ме не чуди све ово што нам се дршава.

  • JA

    07:06 // 17. 7. 2021.

    A HRANU I PECIVO IZ PČELICE VISE NECE NI PSI! ZABOGA KVALITET JE TO A TU JE I NUTRICIONISTA KOJI MORA DA BUDE DIREKTORKIN MILJENIK! LJUDI SNALAZITE SE, NA DRUGACIJI NACIN ZA CUVANJE SVOJE DECE AKO I MALO VOLITE SVOJU DECU!

    • Dr Milunka

      14:56 // 17. 7. 2021.

      A gresis ti JA lepo deca sve poruckaju a i ti ruckas i lepo se naruckas ali mnogo si mrzis pa nemoz se uhojis. Druga stvar je sto pojma nemas pa si pises da tek nesto pises.
      Leleee uzmi si bonu pa u kolo se vati sa zlocesti.
      Ajde kreni si

  • Dr Mrdakovic

    15:44 // 16. 7. 2021.

    Eeee lepo i pohvale za brigu o seoskoj deci. Steta sto se drugi neugledaju na ovakav rad i odaju priznanje ovoj hrabroj zeni. Sve je uredila i na mesto stavila
    Neki su sebicni bili pa u svoj dzep gurali, bivsi rukovodilac i drugari...

    • Mile

      17:18 // 16. 7. 2021.

      Ona je sve samo nije hrabra.Kada je trajala korona i policijski cas ona nije mesec dana izasla iz svoga stana.Na silu i uz pritiske slala je zaposlene u kovid centar zarad svojih politickih poena.U kuhinji je zbog nje haos.Vozni park je u raspadnom stanju.Pitam se cime ce se voziti od septembra.Ali zato "hrabra"zena ima dva sluzbena auta.Pezo 407 i nova skoda oktavia.A u pezou je vozi zaova.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: