Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:41, 18. 4. 2024.

| Društvo

Pariske komune u Nišu - vlast tvrdi da je "blistava i čista", stanari kažu da ima "repova"

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Pariske komune (1)
Predsednik Medijane Nebojša Kocić kaže radovi završeni, građani da nisu; foto: Nikola Đukić

Zbog radova na postavljanju novog asfalta, među kojima je i ulica Pariske komune, predsednik Opštine Medijana Nebojša Kocić tvrdi da je opština “blistava, čista i umivena”. Ipak, stanari Pariskih komuna kažu da su nakon radova ostali “repovi” - nefugovani ivičnjaci”.

Kocić kaže da "osluškuju potrebe" Nišlija koji žive u centralnoj niškoj opštini, da su im u fokusu stambene zajednice i međublokovsko uređenje, kao i to da želi da Medijana bude blistava, čista i umivena, kako dolikuje centralnoj gradskoj opštini.

Pariske komune Pariske komune; foto: Nikola Đukić Na poslednjoj sednici Skupštine Opštine Medijana pohvalio je završne radove u Ulici Pariske komune, u kojoj se i zgrada Opštine i nalazi.

Odrađena je i Ulica Pariske komune, nema više sakupljanja voda nakon kiša, sve je uređeno. Rade se ulice oko Opštine, ali i u celoj Opštini Medijina, naravno u saradnji sa Gradom. Nastavljamo tim putem - smatra Kocić.

Pariske komune prijavi problem Neisfugan ivičnjak; foto: Nikola Đukić Da ipak nije sve urađeno tvrde stanari i pitaju zašto radovi ne mogu da se u potpunosti završe, već da se, sada već tradicionalno, ostavlja nedovršen posao i “repovi”.

Nezavršeni radovi na rekonstrukciji ulice Pariske komune u Opštini Medijana, nakon svečanog otvaranja i puštanja u saobraćaj, po običaju ostave se "repovi" - nefugovani ivičnjaci, koji se ne završe, a ometaju i sada parkirani automobili - kažu građani.

Podsetimo, završetak radova u ulicama u Opštini Medijana pratilo je nezadovoljstvo stanara zbog lošeg kvaliteta materijala, ali i zbog toga što radovi nisu urađeni pravilno.

Među nezadovoljnim stanirama su i građani koji žive kod “Zone 3” koji su se žalili da je novi asfalt pukao posle manje od mesec dana, a sličan problem imali su i stanari Rentgenove ulice, koji isto tvrde da je novi asfalt iskopan i zakrpljen posle svega 20 dana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Opozicij

    10:53 // 19. 4. 2024.

    "Pa da pocnemo"

  • Naissus

    22:34 // 18. 4. 2024.

    Mene me interesuje da mi kažete di ovde ima da se kupi jeftina kavurma i čvarci

  • Milja

    22:03 // 18. 4. 2024.

    "Kaze gradska vlast", ko njima veruje?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Na blokadi desetoro, na roštilju deset hiljada.

Bata Raka iz Niš čitalac

Tekst: Umesto uranka i roštilja, radnici u Kuršumliji pozivaju na blokadu puta

Pronađite nas na: