Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:40, 23. 9. 2019.

Park na niškom keju se i dalje rekonstruiše, a izvođač tvrdi da su radovi gotovi

Park Radovi i dalje u toku, u šef gradilišta tvrdi da su završeni; foto: J. A.

I dok je park na nišavskom keju i dalje opasan ogradom iza koje su radnici koji rade na njegovom uređenju, u firmi Bauvezen koja radi na kompletnom uređenju Trga kralja Milana, pa i ovog dela parka, tvrde da su radovi završeni. S druge strane, u Kabinetu gradonačelnika Niša Darka Bulatovića kažu da su radovi pri kraju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mara

    13:17 // 23. 9. 2019.

    Sramota upropasti se onako divan park

    • Ilić

      15:33 // 23. 9. 2019.

      Ne znam koji je Vaš motiv da kažete sramota za uredjenje parka, to samo Vi znate, treba Vas da je sramota za takav komentar . Drago mi je da se uredjuje, trebalo je puno ranije. Ploče su odlične, nadam se da zamene i ostale, i bunker da učine pristupačnim. Tu sam rodjen i presrećan što dobija prelep izgled

    • nisam bot

      18:37 // 23. 9. 2019.

      ,,Upropastise" ?? Pa dobro budimo malo realni....

    • Ludi šeširdžija

      03:07 // 24. 9. 2019.

      Još nije gotovo, ostalo je uklanjanje drveća kako ploče ne bi iskočile od korenja, znaaaš, toliki trud a ovamo pločice iskaču. Još ako nemaju fuuge...

  • zoki

    14:47 // 23. 9. 2019.

    mogli bi da objasne rekonstrukciju zgrade uprave za obrazovanje preko puta glavne poste. Skele stajale 3 meseca a uradili samo ukrasno osvetljenje!?

  • Pera

    16:13 // 23. 9. 2019.

    Kada se park završi i kada konjske zaprege uđu malo u ladovinu parka da ga ,,pođubre,, i kada gazde kućnih džukaca koje drže po kućama krenu da ga oplemenjuju sa svojim izmetom, a komunalna policija stoji sa strane i kažnjava narod. Ovo je samo pusta želja, neće to nikada da se desi! (mislim na komunalnu miliciju)

    • Ouzo

      20:49 // 23. 9. 2019.

      Da dodam,tu su i konzumenti piva iz plastike i korisnici limenki,koji satima sede u parku!Da im ne bi bilo dosadno,razbiju klupu na kojoj su celu noc sedeli,jer kad se spoje seljacizam,nemanje domaceg vaspitanja i maligani,nema te sluzbe koja moze da pocisti i popravi!

    • Nik

      21:05 // 24. 9. 2019.

      Svaka zelena površina, je puna izmeta "kucnih dzukaca" kako ih nazvaste.Deca me zbunjeno gledaju kada im viknem ne idite u travu a onda im objasnjavam zbog čega! Ali nemojmo vredjati pse. Krivi su neodgovorni vlasnici a komunalna policija je kriva za sve. Osim sto ganjaju starice koje prodaju pored tezgi po pijaci ne rade nista ili njihov rad ne daje nikakve rezultate. Grad je PREPUN primera

  • Dipl.ing.arh.

    20:47 // 23. 9. 2019.

    Oglas 'potrebni radnici' se stavlja svuda gde vec uposleni rade bez ugovora o radu.
    Pored ovakvih šefova nije ni čudo što je ova firma poznata po probijanju rokova za završetak radova.
    Ne sećam se da su JV pisale o crnoj listi Ministarstva građevinarstva na kojoj se Bauwezen godinama nalazi a uprkos tome pobeđuje na tenderima. Nišlije bi trebalo da znaju kakvim i čijim firmama odlazi njihov novac.

  • Dima Kralj

    21:15 // 23. 9. 2019.

    Bilo bi lepo da se bunker sredi, i bude foto muzej. Slike srusenih zgrada, kasarni, zelene pijace, bolnice.. da ne zaboravimo NATO agresiju 99'. Cak moze i muzej da se zove 1999 ili nesto slicno. 240din ulaz ili 2e svako ce platiti. U zadnje vreme dosta stranaca posecuje grad, bilo bi lepo da imaju sta i da vide

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: