Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:42, 19. 9. 2020.

| Društvo

"Parking servis" nakon pitanja novinara menja sijalice u Francuskoj ulici i na Trgu učitelja Tase

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
bandera ulično svetlo rasveta svetiljka
U Parking servisu imaju linije namenjene prijavi kvara na uličnoj rasveti; ilustracija; foto: JV/M. J.

Preko aplikacije Prijavi problem dvoje građana požalilo se na ulične svetiljke koje ne rade - u Francuskoj ulici i na Trgu učitelja Tase. U Parking servisu kažu da nijednu od ove dve lokacije ranije nisu prijavljivali građani, kao i da će sijalice biti zamenjene na trgu u ponedeljak, 21. septembra, a u Francuskoj ulici tri dana kasnije.

Za četvrtak, 24. septembar planirano je, kažu u niškom javnom komunalnom preduzeću, menjanje neispravnih sijalica u svim ulicama na potezu od Bulevara Šabana Bajramovića do kraja Delijskog visa.

Za banderu na raskrsnici Ljubićke ulice i Trga učitelja Tase jedan građanin je naveo da sijalica ne radi već tri godine, a da je niko ne menja.

Bar jednom nedeljno se dešava saobraćajni udes, sa manjom ili većom štetom. Raskrsnica je veoma frekventna i u neposrednoj blizini je škole "Učitelj Tasa" - poslao je jedan čitalac.

Ipak, u Parking servisu kažu da je nemoguće da je svetiljka toliko dugo u kvaru.

Ekipe redovno vrše kontrolu rada semafora na raskrsnicama (u blizini navedene lokacije je semaforizovana raskrsnica kod palilulske rampe) i evidentiraju nedostatke u uličnom osvetljenju. Upravo ovim putem evidentirani nedostaci nedavno su otklonjeni u Episkopskoj i okolnim ulicama - navode u Parking servisu.

Dodaju i da nijednu od dve lokacije nisu imali među onima koje su prijavili građani. Oni koji imaju problem sa uličnom rasvetom mogu je prijaviti Parkingu servisu na brojeve telefona 018/415-0970 i 018/415-0971.

Ovaj tekst je nastao zahvaljujući građanima koji su preko naše stranice Prijavi problem prijavili probleme u svom gradu. Pozivamo vas da i vi budete aktivni građani i prijavite probleme koje primetite.

Problem je moguće prijaviti i preko naših Android i iOS aplikacija.

Video uputstvo za prijavljivanje problema iz aplikacija za mobilne telefone se nalazi ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dejan Jovanovic

    21:08 // 19. 9. 2020.

    U ulici Milenka Stojkovica, u Durlanu, samo jedna bandera nema osvetljenje (i to godinama), a sve ostale imaju. Kada ce parking servis i to resiti?

  • Pera

    20:58 // 19. 9. 2020.

    Neka sami radnici Parking servisa obilaze ulice i sami prijavljuju gde ne rade sijalice. Nisam dužan da to radim, ali hoću svetlo u svojoj ulici.

    • Mordor

      21:57 // 20. 9. 2020.

      Tako je!Kao što pauk sam kruži i diže vozila i gde treba i gde ne treba,neka lepo samoinicijativno rešavaju i problem osvetljenja za koji su plaćeni.

  • Nislija

    19:42 // 19. 9. 2020.

    A pola Daniciceve ulice koja nema svetlo vec godinu i po dana? Haha,kakvo smesno i neprofesionalno preduzece.Hvala bogu pa im uskoro istice ugovor sa gradom.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: