Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:30, 17. 12. 2022.

| Društvo

Parking servis objavio upitnik - Nišlije mogu da ocene njihov rad

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
parking
Anketa traje do 23. decembra; ilustracija; foto: Vanja Keser

Da li smatrate da je Oko sokolovo smanjilo gužvu u gradu, da li ste zadovoljni radom Parking servisa, sistemom naplate parkiranja i javnim osvetljenjem - neka su od pitanja na koja Nišlije mogu da odgovore popunjavanjem onlajn ankete do 23. decembra.

O kvalitetu usluga koje pruža JKP Parking servis, Nišlije mogu da se izjasne popunjavanjem upitnika koji se nalazi na njihovom sajtu. Kako kažu, u skladu sa Zakonom, žele da čuju mišljenje građana.

Zahvaljujemo se unapred svim korisnicima koji će nam putem ove ankete omogućiti da unapredimo kvalitet usluga koje pružamo - navode iz Parking servisa.

Građani mogu da daju svoje mišljenje o uslugama parkiranja, sistemu naplate, radom Korisničkog servisa i profesionalnošću radnika.

Jedan segment pitanja odnosi se na sistem Oko sokolovo, pa može da se oceni da li je njegovo uvođenje doprinelo smanjenju broja nepropisno parkiranih vozila i gužve u saobraćaju.

O održavanju javne rasvete, semafora, obeležavanju raskrsnica, parking mesta ali i efikasnosti “pauka”, građani mogu da se izjasne do 23. decembra.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • aleksandar sasa

    13:02 // 19. 12. 2022.

    znaci ovako, harač, i pljacka naroda. ja mislim da kad jednom udjes u sistem i krenu da ti stizu kazne da to ide svaki mesec kao rata za kredit

  • L

    05:08 // 19. 12. 2022.

    Katastrofa, ukinuti parking servis i oko sokolovo. To su teroristi sa ovlašćenjem.

  • Ljubisa stamenkvic

    23:29 // 18. 12. 2022.

    Katastrofa, postali smo policijska država, uzurpirali su sva parking mesta a nisu napravili nijedno novo, parkiranje mogu da priušte samo bogati a sirotinja nema nikakve šanse. Treba obezbediti dovoljno parking mesta a parking servis ukinuti jer su pauci najveća sramota za Grad NIŠ

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: