Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:57, 22. 12. 2016.

"Parking servis" sačuvao finansijsku stabilnost preko grbače građana

pauk Parking servis odnosio vozila zbog lošeg menadžerstva?; foto: JV, arhiva

Iako je pre 2 meseca direktor JKP “Parking servis” Marko Janković izjavio kako su “bili primorani” da odnose kola parkirana i u vanzoniranom području, jer je ova firma bila u lošem finansijskom položaju, sada tvrdi da je to tražila Saobraćajna policija. Pored toga što je zakonski, Janković tvrdi da je takav postupak bio i etički.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Alex

    12:52 // 22. 12. 2016.

    Čovek izjavi da su morali da nose automobile da bi izbegli finansisjku propast preduzeća i ostade živ?! Ja ne mogu da verujem šta sam upravo pročitao!! U civilizovanim zemljama, ovo je razlog za ostavku , interesovanje javnog tužioca i momentalno hapšenje! Pozdrav iz Nemačke!

  • Ne znam matematiku

    20:16 // 22. 12. 2016.

    Ако се не варам услуга коју пружа паркинг сервис и њихов паук просечно кошта око 100е, односно 12600 динара. Ако не иде све паркинг сервису, нека иде половина од 6.000 динара. Месечно су носили 900 аутомобила. 900*6000=5.400.000*12=64.800.000 динара. Како су једва опстајали ? Колико људи ради тамо ? Колике плате имају ? Луд збуњеног овде.

  • Milenko

    15:01 // 22. 12. 2016.

    Cim je cuo sta ga ceka, poceo je da se vadi i pravda.
    Ovih dana u Nisu pocinje da se najavljuje niz protestnih
    voznji do ukidanja divljanja ovog javnog preduzeca.
    Trenutno je pedesetak vozaca spremno da podrzi ovu akciju.
    Nadam se da ce to da se omasovi i da ce ovo preduzece
    vrlo brzo da se ukine a da krivci budu kaznjeni.

    • hm

      15:18 // 22. 12. 2016.

      Hajde da organizujemo jos jedan protest pored tog: protiv bahatog parkrianja.

  • lahor

    13:45 // 22. 12. 2016.

    Jadno i zalosno

  • Nišlija

    18:16 // 22. 12. 2016.

    Tačno je da ima bahatog parkiranja i to treba rešavati kaznama, pa i Pauk službom po potrebi. ALi je još tačnije da Parking servis svoju poziciju ne upotrebljava za regulisanje saobraćaja na korist građana, nego zloupotrebljava za sticanje koristi na štetu građana. Preduzeće postoji 10 godina, a od enorminh prihoda nismo dobili NIJEDNU novoizgrađenu garažu!!! Prihoduju izgleda samo za svoj džep!

  • srba

    16:02 // 22. 12. 2016.

    Ja sam invalidsko lice i mam problem oko parkiranja,pored doma zdravlja,dođu takisti i parkiraju se na mesto za invalide.Bio sam prisutan kada je došao pauk ipogledali su nalpnice drugih vozila a njima ništa.Mislim da su u dilu

  • hm

    12:09 // 22. 12. 2016.

    "...nisu smeli da zaustave automobil ni na 5 minuta ispred apoteka ili pekara..."

    Eh kad bi se vratila ta vremena. Vozdova je postala skoro pa jednosmerna od tih sto nose tetki lek.

    • Ivan Ognjanović

      12:24 // 22. 12. 2016.

      Da, to je tacno. Placanjem parkinga je uveden neki red, ali ovo kako se Parking servis ponasa i same ove izjave u ovom tekstu su sramotne. Ne mozes ti da nacrtas dve poprecne i jednu uzduznu liniju i da to naplacujes. Izgradi parkinge pa onda naplacuj! Ovi su se obogatili na teret gradjana a ulozili su samo za farbu.

    • ako nešto treba

      13:19 // 22. 12. 2016.

      da se podvede pod bahatu vožnju, onda je to bahato parkiranje. Ništa strašnije nego kada ti neko zatvori garažu, kapiju, stane u kružni tok na ulazu/izlazu da izbaci putnike, stane u krivinu, jer tu je trafika, parkira paralelno sa već parkiranim vozilom u suprotnoj traci, parkira na sred autobuske stanice..., takvima treba skidati preostale bodove, pa na ponovno polaganje.

    • prof dr CVETKO prvi

      16:10 // 22. 12. 2016.

      A , šta ako je tetka , ne dao Bog bolesna ? Ostaviti je bez leka ?
      Ma , da ... mnogi su zakasnili za na posao !
      Odbiće im se od plate... valja sačuvati one koji rade ...za 20.000 dinara ! Oni su pokretači razvoja grada Niša !
      A takvih je mnogoooooooo u gradu Nišu !Tj. na periferiji !

    • Dijasporac

      01:59 // 23. 12. 2016.

      Ne mogu da poverujem sta citam: 'Nišlije još pamte dane kada nisu smeli da zaustave automobil ni na 5 minuta ispred apoteka ili pekara ...".
      Valjda tako i treba a ne haos na ulici kao sada - bahato se parkira na sred puta, u raskrsnici, ispred ulaza, garaza itd. jer '' samo da obavim mali poslic, sta me briga za druge", al' zato "drz' se dobro ako dirnes u moje - ja cu da se bunim"!

  • Što se tiče morala

    14:57 // 22. 12. 2016.

    Pa morao sam DDD

  • N

    15:44 // 22. 12. 2016.

    Zato kod gorenja danas stao mercedes upalio sva 4, zablokirao celu traku i napravio neverovatnu pometnju, a vozaca nema u auto naravno. I nikom nista.

    • prof dr CVETKO prvi

      16:13 // 22. 12. 2016.

      @ N :
      Zakasnio si na posao ... dok si gledao pometnju ?
      Odbili ti stimulacioni deo , odbili ti dnevnicu ?

    • Dijasporac

      02:15 // 23. 12. 2016.

      I onda stigne pauk, odnese mu auto pa treba da plati da ga 'otkupi'. A saobracajna policija mu naplati kaznu i dodaju mu jos i kaznene poene pa kad sakupi odredjen broj oduzmu mu vozacku dozvolu na izvesno vreme. A mora i ponovo da ide u "skolu za vozace' i nosi pocetnicku tablicu.
      O, izvinite - greska - to se desava u nekoj drugoj drzavi!

  • običan građanin

    21:13 // 22. 12. 2016.

    Parking servis je javno, komunalno preduzeće. Ako se ne varam, to znači da radnici primaju plate iz državnog budžeta. Ako je tako, gde odlazi sav taj novac od uplaćenih parking karti i naplaćenih kazni za parkiranje? Nemam ništa protiv da platim parking, ali ako znam da će taj novac otići u gradsku kasu, a ne u džep nekog kvazi-privatnika.

  • Nenad Andrejic

    08:49 // 23. 12. 2016.

    Licno sam po svom dzepu osetio BAHATOST PARKING SERVISA, koji je odneo vozilo parkirano u sporednoj ulici, gde ne postoji znak zabranjenog parkiranja, gde nikoga nisam ugrozio ili zatvorio neki prolaz i sve to za nepunih pola sata odsustvovanja, kao da jedva cekali da bas tu neko ostavi vozilo!!!! Izuzetno sam razocaran ovakvom politikom parking servisa uz konstataciju da su postali NAJOMRAZENIJI

    • Adolf To

      02:35 // 27. 12. 2016.

      Ma ti si prijatelju u prekrsaju... I treba da nosi... To da li si ti bio pola sata ili ne to je nebitno... Kada smo saobracajno nekulturni... primer. Bulevarska pijaca gde se vozila parkiraju na sred bulevara, a preko puta i kod zone 3 prazan parking...Svaka cast Marko... Samo tako treba... Dok se ne opametimo...

  • Goran Jovanovic

    11:13 // 23. 12. 2016.

    Neka nose i vozila iz privatnih dvorista. Na protesu protiv pauka bilo nas je 50 ljudi. Kad bi izasli 5000 nebi smeli da se bahato ponasaju.

    • sale

      12:58 // 23. 12. 2016.

      Znaci, odnosenje nepropisno parkiranih automobila je "bahacenje", a parkiranje na sred ulice, dok se ode po burek je po tebi sta?

      Sloboda kretanja?
      Demokratija?

  • Krle

    17:37 // 23. 12. 2016.

    Nosili su automobile da bi spasili propast preduzeca. STRASNO!!!!

  • Superhik

    19:17 // 30. 12. 2016.

    Ma sve su drugo sredili u drzavi pa je ostalo i nepravilno parkiranje. Oni ne nose već otimaju automobile! Bezobrazluk na koji nacin se popunjava budzet ali i to je sasvim jasno jer druge ideje nemaju.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: