Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:59, 3. 7. 2015.

Parlić: "O Nišu bi uskoro moglo da čita 3,5 miliona ljudi"

1 Priča o Nišu bi uskoro mogla da se nađe u avionima "Wizz Air"-a; foto: FB strana "Turistička organizacija Srbije"/Dragan Bosnić

Ukoliko se postigne dogovor sa “Wizz Air”-om, moguće je da će se u avgustovskom izdanju magazina koji se deli u njihovim avionima naći i priča o Nišu kao destinaciji, zbog čega će potencijalno 3,5 miliona ljudi čuti za naš grad.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • cvetomir

    10:46 // 3. 7. 2015.

    Urose, ko te ne zna, avion bi ti kupio ...

  • Igor

    14:03 // 3. 7. 2015.

    Da li je moguce da neko kaze za banju da je "beznadezan slucaj"? Sigurno doticni nikad nije krocio u banju i osetio je. Zalosno je sto takvi "beznadezni" vode ovakve organizacije.

  • Paraglajder!

    18:05 // 3. 7. 2015.

    Direktor TONa za Nisku Banju kaze da je Beznadezan Slucaj?! Sramota me keve mi! Bolje da je bio iskren i rekao (citiram) da TON nume bolje od ovoga i da nezna kude dalje s taj turizam i tako...

  • Oscar Pitagor

    09:24 // 4. 7. 2015.

    Људи пробудите се: Цивилизација прави ограду према Срб., настоје да изместе гасовод, државне бирократе и сами једва трпимо...
    На Косову: царина, полиција... европски манири. Албанија, Хр. да не пишем. Цене прилично ниске.
    Инфраструктура је само старт: Сочи све то добио и сад је празан. Плачу за туристима. Осим Врњачке (ПИО фонд) све бање у Ср була :(
    Довести у НИ туристу који има лову је мудрост.

  • banozio

    10:42 // 3. 7. 2015.

    Rešenje za N.B. treba tražiti u strateškom partnerstvu Niša i potencijalnog kupca hotela iz ST. Verižnu varijantu ponuditi kupcu - suinvestiranje, infrastrukturno opremanje,izmena sadržaja tur.suprastrukture,akva park(LK), targetiranje, promocija.. fokus na: kongresni, etno, ekstremni i zdravstveni turizam

    • nije Niška Banja

      12:04 // 3. 7. 2015.

      u ponudi nego treba videti šta je sa hotelima koji su privatizovani i zakatančeni. Valjda je napravljen neki obavezujući ugovor sa onima koji su ih dobili više za džabe nego za pare i zna se koji su rok imali za uređenje? Akva park je posebna priča, kada se pojavi onaj ko ima para tada će biti i izgrađen.

  • shaft

    18:26 // 3. 7. 2015.

    Mislim da ce ovakva beda,beznadje,margina,nerad i neznanje u Nisu, privuci mnogo vise citalaca!

  • cacanin

    10:39 // 3. 7. 2015.

    Da Milos Obrenovic sada proseta Srbijom,jedino bi poznao Nisku i Ovcar Banju.

    • todor

      19:20 // 3. 7. 2015.

      miloš obrenović nije dolazio u n. banju , nego u soko i brestovacku kad bora . u niš nije dolazio ni sam niti sa kneginjom .

  • turista

    11:08 // 3. 7. 2015.

    Tako je i za proslavu Milanskog edikta najavljivan dolazak više od 100.000 turista, a došlo samo storinak sveštenika.
    Do kada li će da nam prodaju maglu u boji?

  • Рекреативац

    13:18 // 3. 7. 2015.

    Ниш треба своју понуду да базира на рекреативном туризму, имамо очувану и дивљу природу на десетак километара од центра. Да се среде стазе за шетњу, планинарење, планински бициклизам и осмисли понуда има ли би огроман број туриста из земље и целе Европе. Правити од Ниша Париз је идиотизам, треба ставити акценат на природу и нашу локалну аутентичну причу.

    • survivor

      14:02 // 3. 7. 2015.

      Niš može biti samo "Survivor centar" - ogledno mesto za preživljavanje u uslovima koje nam pruža SNS: smanjene (čitaj otete) penzije i plate, skupo grejanje, novo poskupljenje vode i struje ...

    • ШаЛу На СтРаНу

      14:20 // 3. 7. 2015.

      Тачно тако. Етно туризам, кафане, али не биртије и кафанчине већ праве кафане какве су красиле Ниш деценијама уназад. Странци могу само да читају о Нишу, јер су ови бахати све уништили и обезвредили у нашем лепом царском граду.Од Бање може да се направи мали рај кад се хоће, али је проблем у личним и партијским интересима. Мада коме то причати-зар овима што хоће базилику да сруше зарад ауто-пута!

    • todor

      19:27 // 3. 7. 2015.

      koliko niških i neniških medijskih kuća je propratilo trku kroz jelasnicku klisuru , a ucesnici su bili uglavnom van niša i dosta njih iz inostranstva. 0 . a t.o.n. verovatno nije ni znao da se to održava. bio je samo videnović od "političara" ako je to što on radi politika.

  • nenad 2008

    17:17 // 3. 7. 2015.

    ..." da čita 3,5 miliona ljudi". I ništa više od toga. Zapravo, dokle god mi budemo čitali kako se STATUT menja zarad političkih prišipetlji i njihovog zapošljavanja.

  • Cvetkovic

    22:56 // 3. 7. 2015.

    Nadam se da turisti neće zgaziti konjski izmet, kojeg ima u mnogim ulicama u Nišu! Ili je to možda turistička atrakcija?

  • todor

    17:25 // 3. 7. 2015.

    čitanjem će čuti o nišu

    potencijalno doduše

    pretpostavka je majka svih za..ba

  • Kimi

    20:07 // 3. 7. 2015.

    Prvo sredi,pa dovedi turiste!
    Jel u tvrdjavi tesko barem pokositi travu,popraviti staze,srediti sportske terene u Rovcetu,aktivirati gumene brane na Nisavi barem leti,skloniti ono ruglo od splava!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: