Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:10, 24. 4. 2020.

Parodijom protiv nadrilekarstva Željka Mitrovića

Slavoljub Blagojević atelje Tvrđava "Vampir plaši virus. To je bar isto toliko naučno potkrepljeno koliko i njegov izum"; foto: print screen

Lečenje virusa korona ozoniranjem krvi, koje propagira vlasnik "Pinka" Željko Mitrović, stručnjaci su ocenili kao ne samo neproduktivno, već i opasno, ali ovakvo ponašanje niko iz vlasti nije zvanično osudio, a pitanjima o tome se čak “lepila etiketa” politizovanih. Niški umetnik Slavoljub Blagojević u svom dvorištu izveo je parodiju, kojom je efikasnost ozoniranja uporedio sa stavljanjem plastične amabalaže na glavu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Шишач снс-ОВАЦА

    08:28 // 24. 4. 2020.

    Најновије Жексово откриће: скувате чај од три перца папагаја што је прореко да ће АВ доживотно да влада, додате један прс самлевеног крила шишмиша жараженог короном и пијете уместо воду; за 24 сата, корона ко однешена!

    • Дођем ти петнајестог-шеснајестог маја

      09:12 // 24. 4. 2020.

      У сто евра да тај лек ради!

    • Шишач снс-ОВАЦА

      09:27 // 24. 4. 2020.

      Чуо ли си да ће нас телевонски испитују оћемо ли тија јеври? Ћу ти пошаљем број од мој текући да им њег издиктираш кад те будну звали!

  • Aja

    09:10 // 24. 4. 2020.

    Šteta što nema slika da pogledamo i nasmejemo se još malo. Bravo! :-)

  • Victor Belicoff

    09:15 // 24. 4. 2020.

    Pink je nešto najgore što postoji i nažalost veoma korisno sredstvo propagande u rukama AV i njima nikada neće biti suđeno dok god je AV na vlasti! Sa druge strane pored poreskih "olakšica" vlasnik TV Pink je ostao dužan AV jer mu je isti spasio SINA UBICU robije! U ostalom kako drugačije nazvati osobu koju prvo udari devojku autom pa pobegne bez pružanja ikakve pomoći a n kraju dobije nanonogicu?

    • bucko reljinski

      09:43 // 24. 4. 2020.

      Zaboravio si Informer, pa onaj ,,vlasnik vucicevic vise brani vlast, i velikog vodju,, nego sto oni brane sami sebe

    • Lucifer_pk

      11:04 // 24. 4. 2020.

      Nemoj da brineš kad ode AV Miteović će preći u sledeću firmu. Pa promovisao je i demokrate dok su bili na vlasti. Nuje mu strano presvlačenje dresova. I da naravno nimti sledeći mu neće suditi jer drži najveću televiziju na balkanu pa će im biti pozreban.

    • EdictusMediolanese

      12:20 // 24. 4. 2020.

      Ne zaboraviti Happy kanalizaciju takodje

  • Milan

    09:27 // 24. 4. 2020.

    Cela ova situacija je nadrilekrstvo. Maske iz domace radinosti stite od virusa ha ha ha. Od pocetka krize szo je 10 puta promenio savete sta valja a sta ne valja da se radi. Nasi lekari njih petoro se vrte na tv i svi razlicite price pricaju. 2 testa da uradis jedan ce da pokaze imas a drugi nemas koronu. Virus se siri u vreme pol casa i kad setas u prirodu al ne kad cekas red pred prodavnicu

  • MilosNis

    10:42 // 24. 4. 2020.

    Pink je gori od korona virusa po stepenu zaraze stanovnistva, za razliku od korone on unistava i mentalno zdravlje. Kao njegov tezi oblik je virus tipa A, a to je sns-2008 i kao blazi oblik virus tipa B, informer, i kakoduvavetar-kurir. Od njih nema niti leka niti vakcine. Oni nanose trajnu stetu mentalnom zdravlju stanovnistva. Nek nam je Bog na pomoci!

  • Goran Jovanovic

    11:22 // 24. 4. 2020.

    Sva ova gungula me motivisala da pretrazim info o tim famoznim metodama, naravno na netu. Pretrazivao sam po kljucnim recima i na nekoliko svetskih jezika. Ako zanemarimo razne informativne i novinske sajtove, koji svasta pisu u tabloidnom maniru, mogu da potvrdim da ima dovoljno validnih podataka koji ukazuju da se metoda obogacivanja krvi mesavinom kiseonika i ozona u postupku autoinfuzije koris

    • Шишач снс-ОВАЦА

      11:55 // 24. 4. 2020.

      А, јеси ли чуо да метода обогаћивања мозга са превише ПИНК и ХЕПИ информација, мешавином Деа-Сарапа-Митровић-Марић и остали, трује мозак?

    • Smuk

      17:19 // 24. 4. 2020.

      @Goran Jovanović : Bre, bre... ti i Žex ima delite "Nobelovu nagradu" na tri polovine ! Kako ga ne preteče , tvoje bi bile 4 polovine a na njega - ništa , ič, zero, nulla...

  • Bruno

    11:30 // 24. 4. 2020.

    Ja sam odavno rekao da tom "nobelovcu" u najavi, treba suditi za kulturni genocid nacije. Ovo mu još dođe ko šlag na tortu, ili jagoda na vrhu šlaga.

  • Ja pa ja

    12:11 // 24. 4. 2020.

    Ne znam zašto slušate uopšte i gledate ovu pačavru sa pinka. Ja još pre dve godine izbrisao kanale sa tv-a(Pink, happy, studio b) i čak ni u prolazu kad listam kanale i ne znam da postoje. Moja deca nemaju pojma šta je rijaliti program. Živite zdravo-izbrišite Pink. Opustimo ganglije i smenimo ovu vlast-opušteno. Dozvolili smo da nas jašu šibicari i secikese.

    • Petar Ciric

      20:37 // 24. 4. 2020.

      Mentalna higijena, tako treba. Ako ne zelis da se trujes ne unosis otrov.

  • ne sme

    12:20 // 24. 4. 2020.

    Sto dr Kon ne kaze sad nesto?

  • Sablja 2

    19:22 // 24. 4. 2020.

    Pozdrav za uvazenog umetnika Blagojevica ! Predlazem da mu gradjani Nisa dodele povelju ,kao borcu protiv secikesa,opsenara i lihvara !U kategoriji --podguzne muve--ministar Loncar se umesao u borbu za postolje . Neizvesna i tvrda borba,mnogo ih je a samo tri medalje !

  • Limunko

    22:39 // 24. 4. 2020.

    Mitrović i SNS... Ista ekipa. Najgori su isplivali na površinu. Vlast se smejala pričama o najsmesnijem virusi, posle je pretila grobljima i umiranjem. Za to vreme DJ Zeljko je izbacivao koronu podrigivanjem Fante i skupljao simpatije vlasti ovakvim vulgarnim gestovima. Ali šta očekivati od prostih i vulgarnih ljudi kojima je ljubav prema Srbiji i Srbima izgovor za lični nemoral. Fuj. Najgori su.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: