Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:14, 5. 12. 2013.

| Društvo

Pčelica: Za ples predškolaca ipak 1.000 dinara

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
deca
Da li će biti plesa predškolaca?, foto: zum-zum-bumbar

Iako je prvobitno direktor “Pčelice” rekao da je za manifestaciju “Rastimo uz ples - ples na trgovima” potrebno izdvojiti 500 dinara, iz ove ustanove poručuju da je prava cena 1.000 dinara.

U saopštenju koje je dostavljeno danas, dve nedelje nakon objavljivanja teksta "Ples predškolaca nije obavezan", pojašnjeno je da "Pčelica" nema nikakvu materijalnu korist i da se iznos od 1.000 dinara direktno uplaćuje na račun Dečije plesne asocijacije, koja je i organizator ove manifestacije.

- Ustanova “Pčelica” osim organizacione i tehničke obaveze nema nikakvih materijalnih interesa - piše u saopštenju.

Ipak, i u saopštenju je navedeno ono što je ranije rekao i direktor Predškolske ustanove Zoran Jonić - učestvovanje dece u ovoj manifestaciji nije obavezno.

- Obzirom da ovaj program nije obavezan, u toku je anketiranje roditelja na osnovu čega će se utanoviti interesovanje za ovaj vid specijalizovanog programa. Ukoliko nema interesovanja program se neće realizovati - stoji u saopštenju “Pčelice”.

jonic Jonić ponavlja da učešće mališana nije obavezno, arhivska fotografijaPodsetimo, na organzaciju plesa predškolaca nedavno su se žalili roditelji. Oni su ukazivali na dodatne troškove i eventualno ukidanje maskenbala.

Direktor Jonić je tada pojasnio da je saglasnost dao Savet roditelja i da roditelji sve primedbe mogu da upute tom telu.

“Rastimo uz ples - predškolci na trgovima” je program koji je zaživeo u 11 srpskih gradova i okupio je 15.000 dece. Obuhvaćen je godišnjim planom rada “Pčelice” na preporuku Ministarstva prosvete. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Realista

    00:32 // 27. 12. 2013.

    Predlažem Južnim vestima da odrade jedno novinarsko istraživanje u Pčelici. Po sistemu "Insajdera" pa da najzad ispliva svo đubre i pronevere koje se ovde dešavaju. Roditelji bi vam bili zahvalni!

  • mimi

    23:22 // 25. 12. 2013.

    stvarno katastrofa 1000 za sta , onaj maskenbal je bio interesantan sad cujem nece njega bit nego ovaj ples , bas me interesuje sta je to i na sta ce to da izgleda. sto se tice vaspitaca ja sam zadovo

  • misa

    16:26 // 13. 12. 2013.

    Jonica pod hitno treba skloniti od dece i vaspitaca poslati sve moguce kontrole da utvrde sta je sve uradeno od njega,menadzerke,fiskulturnika Mime...ceo Nis ce biti zacuden sta se sve radilo i radi/

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: