Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:33, 11. 11. 2021.

Performansom ispred SPS-a želeo da ukaže na besmislenost poruka koje političari šalju

Blagojević Performans ispred SPS-a u Nišu; Foto: printscreen N1

Niški umetnik Slavoljub Blagojević izveo je performans isped gradskih prostorija SPS-a, gde je ostavio stari televizor i katodnu cev sa petokrakom i krstom. Na ovu ideju došao je nakon što je poslušao govor svoje sugrađanke i funkcionerke SPS-a iz Niša Ane Grozdanović koji je javnost privukao nakon što je navela da su samo hrišćani pravili katodne i radio cevi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Smuk

    18:02 // 11. 11. 2021.

    Gos-n Blagojeviću,da sam znao,doneo bih radio cevi da svi a ne samo "mladi" SPS-ovci znaju šta su radio cevi!A sumnjam da "mladi" SPS-ovci znaju da su prvi "kompjutori" bili konstruisani uz pomoć radio cevi !Zahvaljujući SPS-u i SNS-u , vratismo se na početke civilizacije ... po vokabularu i nemuštim objašnjenjima "savremenih tekovina civilizacije" !Ana Grozdanović je..."Les miserable" - egzemplar

  • Torpedo

    18:34 // 11. 11. 2021.

    Uvazeni gospodine Blagojevicu,
    Mislim da je kasno ! Za ovakve licnosti, nekada se, blago receno, govorilo- Udaren matejevackom carapom i bilo je nade za njih !
    Nazalost, mislilo se da je sve ovo foliranje, da se dobije medijski prostor, ali ovi mladi ljudi,zaista veruju u nebuloze o kojima zbore ! Gospodjica( drugarica) jos se izvinjava, jer ju je trema sputala !? Boze, sakloni !

  • Бело Јагње

    18:47 // 11. 11. 2021.

    Перформанс без маске у јеку пандемије цовид сарс2 - мораћу да обавестим сведску здравствену организацију,а и шире...

  • slavko

    18:52 // 11. 11. 2021.

    Svaka cast za gospodina,a vi iz SPS-a i SNS-a ima te li malo akal sto bi rekli stari ljudi? Ima li razuma i pameti medju vama?

  • negde pročitah da je na pravnom imala bezmalo prosek 10

    19:08 // 11. 11. 2021.

    da je sudija pripravnica u niškom Višem sudu i da je ljubav prema SPSu nasledila od roditelja. Da li je krenula roditeljskim stopama, pa joj izjurili prosek, a ona sriče poput đaka prvaka, obezbedili joj nasledno radno mesto u pravosuđu dok njeni vršnjaci, koji umeju da čirtaju, imaju znanje, ne i prosek poput dotične, grade uspešne karijere van Srbije, jer njoj slični znanje ne praštaju...

  • Burke

    19:34 // 11. 11. 2021.

    Bruka i sramota za nas grad pa i za sps. Neko je tu omastio brk, ako me razumete. Gospodjica ce biti buduca narodna poslanica ili nesto pri nekom ministru. Zivi bili pa videli

  • mudronja

    19:55 // 11. 11. 2021.

    Čovek je potpuno u pravu. Nikad nisam čuo toliko gluposti na jednom mestu, kao od strane mlade SPS nade.Sve su to proizvodi Akademija za mlade lidere.

  • Laković Danilo 1997

    20:40 // 11. 11. 2021.

    Doživeo sam transfer blama slušajući dotičnu osobu. Stidim se što udišemo isti vazduh. Dotičnu znam, sličnih smo godina, mada ona mene ne poznaje jer sam ja sam "običan smrtnik", štreberčić. Ova vlast čini sve kako bi me oterala iz moje zemlje čim završim fax. Mlada nada SPS-a bez dana radnog staža u novom Mercedesu, skupoj gardarobi, bez morala i vaspitanja, priča o Veri i Bogu, ironija...

  • Milorad

    20:51 // 11. 11. 2021.

    Kome vi dajete na znacaju jednoj Ani Grozdanovic. Niš je mali grad i svi znamo ko je ona tako da molim vas ne velicajte je vise bilo kom smislu.

  • nisliski mohikanac

    21:19 // 11. 11. 2021.

    Hvala sto ste preneli protest ovog divnog čoveka.Mislim da je bila potrebna bar jos jedna fotografija samog rada.Jedan je Slave.

  • Pera

    21:27 // 11. 11. 2021.

    Sada dolazi na naplatu sve, sa ovakvim " talentima" koji su ispali sa raznih livadskih fakulteta, to je klasican primer kako se i ko sve zavrsava razne privatne fakultete .
    Ovaj svemirski,vanvremenski talenat,strucnjak za kadodne cevi, sutra ce dobiti neko radno mesto gde ce biti rukovodilac i maltretirati svojim NEznanjem normale ljude koji su zavrsili normalne skole,fakultete.
    Prof svaka cas

  • Ђраган Дилас

    21:41 // 11. 11. 2021.

    Цевочка, катоднаја, кристјанскаја!

  • Elika

    22:09 // 11. 11. 2021.

    To je ustvari dugorocan plan za sprecavanje odliva mozgova iz zemlje. Bez kvalitetnog obrazovanja necemo imati kvalitetan kadar koji odlazi iz zemlje.

  • Petar SNS

    22:19 // 11. 11. 2021.

    Nisam ljubitelj SPSa iako smo koalicija nemam poveranja. Znam ko vodi. i kako pa ti bude jasno . Da podsetim ove žute koji bi da likuju i gospodina koji priredjuje ovaj hepening . Setite se Sladje DS i onih mladih snaga demokratske omladine kada su se Ćirkovović Boško Ristić i ostala vrhuška smejali . Tada niste ovako ismejavali . Elem pad žutih i satelita je bio jači nego pad Sladjane recitatorke

    • Vlada

      08:24 // 12. 11. 2021.

      E neka si se i ti javio. Nisi napisao sa kim ces da razgovaras povodom ovog problema ili ti teme iz teksta.

    • Aleksandra

      08:53 // 12. 11. 2021.

      Ti "žuti" koje tako prezirete su organizovali takmičenja u besedništvu i nagrađivali dar govorništva mladih ljudi. U njihovo vreme nije bilo ovakve polupismene, ali nabeđene omladine. Sistem vrednosti onda i sada je ekstremno različit. I najveća gadost svega je povratak crveno-crne koalicije na vlast, zbog vas koji nemate političku pismenost, ali imate kratko pamćenje.

    • profesor

      10:27 // 12. 11. 2021.

      Petre, a kako to da gledamo Kebaru, Grozdanovičku, Milicu, a tebe nema? Jesi ti još "pametniji" od njih pa ne stižeš da se istakneš?!

    • Borovo

      12:15 // 12. 11. 2021.

      Petre taj Bosko Ristic je preleteo kod tebe.Kao i dosta njih. Covek koji je uredio pravosudje i redovno dobijamo negativnu ocenu za pravosudje.

  • Anja

    10:55 // 12. 11. 2021.

    Nažalost, ovakve pametnice nam vode javne institucije, opštine, gradove, javna preduzeća, poslanice su..., a u stvari svima je jasno na koji način su došle na ta mesta.
    Žalosno je što smo izgubili meru u svemu. Dotakli smo dno u svakom pogledu. Dokle više ovako sam Bog zna.
    Imaju li ovakvi ljudi imalo srama, časti i obraza. Prodajne duše!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: